הפועל ת"א דוהרת לליגת העל עם 1:4 על בני יהודה; שבעה אוהדים נעצרו בבלומפילד

ניצחון ענק (מדיה הפועל תל אביב) ניצחון ענק (מדיה הפועל תל אביב)
טירוף בדקות הפתיחה עם שערים של טוריאל ונסאר; אוהדים פרצו למגרש ותקפו מאבטחים

הפועל תל אביב המשיכה את מסע הדהירה שלה לעבר ליגת העל עם ניצחון מרשים 1:4 על בני יהודה באצטדיון בלומפילד. האדומים של אליניב ברדה, שעדיין לא הפסידו תחת הדרכתו, פתחו בסערה חסרת תקדים ובתוך 45 דקות כבר הובילו 0:4.
 
סתיו טוריאל הכניס את הקהל האדום לאקסטזה כבר בדקה הראשונה כשכבש בתוך עשר שניות בלבד, לאחר שהגיע לכדור עומק והקפיץ מעל השוער רוי ששון. ארבע דקות לאחר מכן, יאזן נסאר הוסיף שער מרהיב כשהניף את רגלו מחוץ לרחבה ושיגר את הכדור ישירות לחיבורים.
 
החגיגה האדומה המשיכה בדקה ה-40 כשאיתמר שבירו ניצל ריבאונד לאחר שתי עצירות של ששון והמשיך אותו לרשת. ארבע דקות מאוחר יותר, רן בנימין השלים את הרביעייה עם בעיטה מתוך הרחבה והעלה ל-0:4. בדקה ה-85 הצליח גיל יצחק לכבוש שער כבוד לבני יהודה, כשניצל יציאה שגויה של רובי לבקוביץ' ודחק את הכדור לרשת.
 
עם הניצחון המרשים שמרה הפועל ת"א על המקום הראשון עם 72 נקודות, בעוד בני יהודה, עם הפסד שני ברציפות, נותרה במקום החמישי עם 44 נקודות.
 
הצד האפל של המשחק התרחש כאשר אוהדים פרצו את גדר היציעים ורצו למגרש לעבר השחקנים. לפי הודעת המשטרה, המאבטחים שניסו לבלום אותם הותקפו, ושוטרי מרחב איילון נכנסו לסייע. שבעה חשודים נעצרו בעוד שאר האוהדים ניסו למנוע את המעצרים והשליכו חפצים לעבר השוטרים. סנ"צ קובי אבוטבול, מפקד משטרת יפו, הצהיר: "אנו נפעל באפס סבלנות בכל אירוע של אלימות ולא נאפשר להפוך את מגרשי הספורט לשדה קרב."
 
המשחק התקיים באווירה מיוחדת כשבני יהודה הקדישה אותו לירדן ביבס, "גיבור ישראל", ובני משפחתו. ילדי מחלקת הנוער של בני יהודה עמדו על כר הדשא והצדיעו לירדן ולמשפחתו. בעלי המועדון אלירן עובד העניק לביבס אות גבורה, וקבוצות הילדים במחלקת הנוער ייקראו על שמם של אריאל וכפיר לתמיד.​​​​​​​​​​​​​​​​


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה א' בסיום העונה?