חג׳ג׳ במדים האדומים (באדיבות המועדון)
מאת: מערכת דאבל פס | 08.04.25 | 10:37
המועדון יכבד את מי שהוביל את הקבוצה לליגה הלאומית וסימל את העשור המוצלח של המועדון
הפועל מרמורק תקיים היום (שלישי) טקס הוקרה לכבוד עידן חג’ג’, שפרש לפני כחמישה חודשים ממשחק הכדורגל המקצועי. הטקס יתקיים בשעה 16:00 באצטדיון המקומי, כפי שפורסם אתמול ברשתות החברתיות של המועדון.
בהודעה שפרסם המועדון ברשתות החברתיות נכתב: “שחקן העשור שלנו שהשאיר את הלב על המגרש והצליח להתחבר באופן מוחלט למועדון והאוהדים. הקדימו ובואו לומר לו הרבה תודה על השנים הטובות ביותר שלו בקריירה שהעביר אצלנו. ניפגש ב-16:00, אוהבים אותך 8”.
חג’ג’, בן 34, הודיע לפני כחמישה חודשים על פרישתו בהודעה מרגשת בה תיאר את הקשר העמוק שלו למשחק: “כדורגל תמיד היה הבית שלי, המקום שבו מצאתי את עצמי”.
החלוץ לשעבר, שגדל במחלקת הנוער של מ.ס אשדוד, בנה קריירה מרשימה בליגות הנמוכות של הכדורגל הישראלי. את צעדיו הראשונים כשחקן בוגר עשה בהכח עמידר רמת גן בליגה הלאומית, ומשם המשיך למסע ארוך בין מועדונים רבים, ביניהם מכבי קרית מלאכי, הפועל מרמורק, מכבי יבנה, הפועל אזור ומכבי שעריים.
בין הישגיו הבולטים ניתן למנות את העפלתה של הפועל מרמורק לליגה הלאומית, של שמשון כפר קאסם לליגה א’, הישג שחזר עליו גם עם מכבי עירוני אשדוד וגם עם צעירי טייבה. את הקריירה חתם במ.כ ירושלים, שם שיחק במשך שנתיים ועלה איתה לליגה א’.
בהודעת הפרישה הביע חג’ג’ תודה מיוחדת למשפחתו, חבריו והאוהדים שליוו אותו לאורך הקריירה. “אני אסיר תודה על כל רגע – על הניצחונות וההפסדים, על האתגרים והחוויות הבלתי נשכחות”, ציין. למרות הפרישה מהמגרש, חג’ג’ רמז כי ימשיך להיות מעורב בענף, באומרו כי “הלב תמיד ימשיך לפעום בקצב המשחק.”
תגובות
+ הוסף תגובה