ויצמן (פייסבוק מועדון כדורגל מכבי עירוני נתיבות)
מאת: מערכת דאבל פס | 10.06.25 | 10:23
החלוץ לשעבר השוה בין שדרות לנתיבות בפוסט נוקב בפייסבוק: “בשדרות לפחות רוצים”. הנהלת נתיבות: מי שעוזב בגלל כסף - לא יכול להיות סמל ולתת עצות לקבוצה
החלוץ לשעבר דרור ויצמן פרסם ביקורת חריפה על מועדון נתיבות ברשתות החברתיות, לאחר שחלק את הפוסט על החתמתו של המאמן אהוד כחילה במ.כ שדרות.
ויצמן, שפרש מכדורגל בפברואר 2024, כתב בפייסבוק: “עד כמה הקבוצה בנתיבות בבעיה? גם מי שמזוהה עם המועדון והובטח שיגיע לעשות עונת עליה כאילו הכדורגל זה הוקוס פוקוס מבין שנתיבות קבוצה שוקעת זה שנים כבויה ולא מענינת איש! ולא מוכן לבזבז עוד שנה לחינם בזמן שהוא במומנטום חיובי כמאמן (בהצלה) במועדון כבוי שנים. מכיר את הסיטואציה כשחקן הייתי בא!”
החלוץ לשעבר המשיך להשוות בין שדרות לנתיבות: “בשדרות לפחות רוצים! קבוצה מענינת תוססת עם מטרה קבועה חשיבה רציונלית מקצועית ולא מונעת רק מביקורת והרדמת הציבור והאוהדים מדברים ברגליים.”
ויצמן סיים את הביקורת בקריאה: “מישהו חייב להתעורר בנתיבות מגיע לעיר הכי יפה בארץ ספורט תרבות מגיע לה כדורגל! מגיע לעיר הזו בידור בשישי!”
הביקורת הגיעה כתגובה להודעה על החתמתו של המאמן אהוד כחילה במ.כ שדרות לעונת 2025-26. כחילה, שהיה דמות בולטת בבית”ר ירושלים לשעבר, אימן בעונה האחרונה את מ.ס דימונה מצמרת ליגה א’.
מהנהלת נתיבות נמסר בתגובה: ״מי שעוזב קבוצה בשביל כסף לא יכול להיות סמל ובטח לא לתת עצות לקבוצה! בשבוע הבא תתקיים ישיבה עם ראש העיר על הגדלת התקציב לקבוצה וכבר נחתים מאמן ושחקנים שלא יבואן להעביר עונה ולהסתכל לכל קבוצה בלבן של העניים ולנסות לעלות ליגה. אז אנחנו לא ניתן לרעשי רקע להפריע בעשייה של הקבוצה הבוגרת ומחלקת נוער וילדים״.
כזכור, ויצמן פרש מכדורגל בפברואר 2024 לאחר 15 שנות קריירה. בהודעת הפרישה כתב: “חשוב לי יותר, להתרכז בעבודה העיקרית שלי - והכי חשוב להקדיש יותר זמן למשפחה שלי. תוסיפו לזה שמאז ה-7.10 כתושב שדרות הניצוץ לכדור דעך.“
תגובות
+ הוסף תגובה