עודד בירו נשאר במכבי קריית מלאכי

בירו (באדיבות המועדון) בירו (באדיבות המועדון)
השחקן שהגיע בינואר והיה בורג מרכזי במסע ההישרדות ימשיך במדים הכתומים: “יש כאן את כל התנאים בשביל שנצליח לעשות משהו גדול”

 מכבי קריית מלאכי הודיעה על החתמתה הראשונה לעונת 2025/26 עם הישארותו של הקשר עודד בירו. בירו הגיע לכתומים בינואר האחרון ובזמן קצר הפך לאחד מאהובי הקהל.

המועדון מתאר אותו כשחקן “עם נחישות, תשוקה למשחק ומחויבות אין-סופית”, שהיה בורג מרכזי במסע ההישרדות המופלא של הקבוצה בליגה.
 
בחודשים שבהם שיחק בקבוצה, בירו רשם 3 שערים חשובים וסיפק “אין ספור רגעים של השראה”, כפי שמתאר המועדון. מעבר לתרומה על המגרש, הקשר יצר “חיבור אמיתי עם הקהל והעיר”.
 
בירו הביע התרגשות מההמשך: “אני שמח ונרגש להמשיך עונה שנייה בקריית מלאכי שהפכה לבית חם עבורי. יש כאן את כל התנאים בשביל שנצליח לעשות משהו גדול העונה! שיהיה לנו בהצלחה.”
 
 


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?