מכה לאייל גולן: מכבי באר יעקב עמית על סף פירוק
יחפש קבוצה אחרת? גולן (אלירן כהן)
מאת: מיכאל וייסרמן | 21.07.25 | 08:37
הקבוצה בה משחקים אייל גולן ובנו ליאם שובצה לליגה ב' דרום ב' ובמועדון הבהירו להתאחדות: "דורשים שיעבירו אותנו"
מכבי באר יעקב עמית עלתה בשנה שעברה לליגה ב'. הקבוצה בה משחקים הזמר הלאומי, אייל גולן ובנו ליאם, עשתה היסטוריה ועלתה ליגה, אך כעת עתיד המועדון בסכנת פירוק.
ראשי באר יעקב זועמים על החלטת ההתאחדות שהודיעה כי הקבוצה תשחק בעונה הבאה בליגה ב' דרום ב'. בבאר יעקב שלחו מכתב להתאחדות לכדורגל ובה הבהירו כי לא ישחקו בדרום ב' ודורשים לשחק בדרום א'.
בבאר יעקב אישרו את הידיעה ומסרו בתגובה: "לא יכול להיות שאנחנו נמצאים במרכז בסמוך לשיכון המזרח ונשחק בליגה עם קבוצות במרחק של 100 ק"מ. השחקנים לא רוצים להגיע אלינו כי לא יכולים לנסוע רחוק ולא נבזבז את הכסף של המועדון על נסיעות ארוכות. במידה והדבר לא ישתנה אז פשוט לא תהיה קבוצת בוגרים".
תגובות
+ הוסף תגובה