הקפטן מחמוד תלס עזב את נווה שאנן וחתם בבית"ר חיפה מליגה ב'

מחמוד תלס מחמוד תלס
לאחר שנתיים בהן העפיל עם הקבוצה לליגה א' החליט תלס לעזוב. המאמן עומרי ביטון: "יש שחקנים שקשה להיפרד מהם. תלס הוא השחקן הכי טוב שאימנתי בחיי"

מחמוד תלס, שחקן נווה שאנן בשנתיים האחרונות, הודיע כי הוא עוזב את הקבוצה ומצטרף לבית״ר חיפה מליגה ב׳. תלס, בן ה-31, שיחק בשנתיים האחרונות במועדון, הנהיג את הקבוצה על המגרש ומחוצה לו והיה מזוהה עם הרוח הלוחמת של הסגל. לדבריו, ההחלטה לעבור לבית"ר חיפה נבעה מרצון להפחית מעט מהעומס ומהאינטנסיביות של ליגה א'.

תלס נפרד מהקבוצה ואמר: "מאחל לכם בהצלחה בהמשך הדרך הייתם ותשארו הקבוצה הכי טובה ושתגיעו לרמות גבוהות בעזרת השם סומך עליכם בהמשך לעמרי היקר המאמן הכי טוב שהיה לי בחיים שתמיד האמין ותמך בי אין מילים לתאר מה אתה בשבילי. נהניתי מכל רגע במועדון שנה וחצי הכי יפות. תודה ובהצלחה לכם אחים". 

מאמן הקבוצה, עומרי ביטון, התקשה להסתיר את רגשותיו: "יש שחקנים שקשה להיפרד מהם היום. תלס החליט שהוא צריך פחות אינטנסיביות. אין לי מה לעשות מלבד לאחל לו בהצלחה ולהגיד שהוא השחקן הכי טוב שאימנתי בחיי," אמר ביטון.

בשבוע הבא (שלישי) תארח נווה שאנן את כרמיאל במסגרת גביע המדינה ללא תלס, שצפוי לעבור לקבוצתו החדשה כבר בימים הקרובים.


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?