נשאר בדרום: ירדן אבוחצירה חתם בהפועל אשקלון
ירד לליגה ב'. אבוחצירה
מאת: מיכאל וייסרמן | 26.10.25 | 22:33
כפי שפורסם לראשונה באתר, קפטן מועדון ספורט דימונה עזב וחתם בקבוצה של יאיר אזולאי
הפועל אשקלון הפסידה בסוף השבוע להפועל שגב שלום, אך במועדון לא מאבדים תקווה וממשיכים להלחם על עלייה לליגה א'. באשקלון רשמו החתמה משמעותית נוספת בדמותו של החלוץ ירדן אבוחצירה.
אבוחצירא (32), גדל במחלקת הנוער של הפועל באר שבע, ושיחק במדי הפועל אשקלון במשך ארבע עונות בליגה הלאומית ובליגת העל. במהלך הקריירה שיחק גם בהפועל ירושלים, הפועל רמת גן ובמ.ס. דימונה.
ירדן אמר לאחר החתימה: ״אני שמח ונרגש לחזור להפועל אשקלון, למועדון שתמיד הרגיש לי כמו בית. אני מגיע עם רצון גדול לתרום ולעזור לקבוצה לעמוד במטרותיה. מחכה כבר לפגוש את הקהל הנאמן שלנו ולעלות שוב על הדשא״.
מהמועדון נמסר: ״ירדן אבוחצירא חוזר הביתה לאחר ארבע עונות במדי הפועל אשקלון בעבר. עם הניסיון, האיכות והמנהיגות שלו אין ספק שיהווה תוספת משמעותית לסגל הקבוצה".
תגובות
+ הוסף תגובה