מוסא בן חיים: "גרמנו להם להיראות פחות טוב"
חגיגות בחדר ההלבשה. שחקני חולון
מאת: מיכאל וייסרמן | 29.10.25 | 09:34
הקבוצה ממרכז הטבלה של ליגה א' הדיחה את נוף הגליל מהליגה הלאומית. מעמדו של אלון זיו התערער בעקבות ההפסד
הפועל נוף הגליל היא הקבוצה החלשה ביותר בליגה הלאומית ולא בכדי היא עדיין ללא ניצחון בליגה. אם זה לא מספיק, אתמול (שלישי) היא הודחה מגביע המדינה לאחר שהפסידה 0:1 לירמיהו חולון מליגה א' משער של רוי טליו.
הקבוצה של מוסא בן חיים הגיעה מוכנה טאקטית והיוותה יריב של ממש כאשר ברוב הדקות הייתה עדיפה על נוף הגליל ששיחקה עם שחקנים זרים.
מאמן נוף הגליל, אלון זיו, הגיע לפני כחודש לקבוצה במקומו של אורי גוטמן במטרה לזעזע כדי ליצור שינוי, אבל נראה כי עד כה כלל השינוי המתבקש טרם הגיע וישנם גורמים בקבוצה הצפונית שאף חושבים על החלפה נוספת בעמדת המאמן.
המאמן המנצח, מוסא בן חיים, סיכם: "שאפו גדול לשחקנים על משחק מצוין. נוף הגליל קבוצה חזקה עם מספר שחקנים זרים, אנטסיבית מאוד ועדיין ידענו ברמה הטקטית לגרום להם להיות פחות טובים ולשחק את המשחק שלנו. אנחנו שמחים על הניצחון וחושבים כבר על המשחק הקרוב".
תגובות
+ הוסף תגובה