מאהר חאמד: "מואנס דאבור תרם לאחי נצרת 25,000 שקלים"

תורם לאחי נצרת. דאבור תורם לאחי נצרת. דאבור
האיש החזק באחי נצרת חשף: "בשנים האחרונות כל פעם שביקשנו ממנו הוא עזר. זו קבוצה שבה הוא גדל". אחמד עאבד צפוי להצטרף בשבועות הקרובים

באחי נצרת שוררת התרגשות גדולה - הן בשל ההגרלה בגביע המדינה והן לנוכח התרומה הנדיבה שקיבל המועדון ממי שגדל בו, החלוץ הבינלאומי מואנס דאבור. האיש החזק במועדון, מאהר חאמד, חשף כי דאבור העביר לאחי נצרת תרומה בסך 25 אלף שקלים ומדגיש שמדובר במסורת רבת שנים.

"מואנס דאבור תרם 25 אלף שקלים לאחי נצרת. בשנים האחרונות כל פעם שביקשנו ממנו הוא עזר", אמר חאמד. "אסור לשכוח שזו קבוצה שהוא גדל בה ויצא ממנה לרמות הגבוהות".

לצד ההערכה הרבה לדאבור, חאמד גם לא פוסל אפשרות לעתיד מרגש עבור האוהדים. כשנשאל על הסיכוי לראות את דאבור שוב במדי אחי נצרת, השיב: "יש מצב שעוד 5–6 שנים באמת נראה אותו חוזר למדים הירוקים".

ההגרלה שהולידה מפגש עם מכבי חיפה במסגרת גביע המדינה יצרה תחושת חג: "כולם מתרגשים. כיף גדול לארח קבוצה כמו מכבי חיפה - כולם מבסוטים", אמר חאמד. "שהכול יעבור בשלום זה הכי חשוב. לא לשכוח שהראש בליגה, לעלות ליגה. הגביע - בונוס. הראש בנווה שאנן".

בנושא החיזוק לקבוצה, חאמד מאשר כי שחקן האגף המנוסה אחמד עאבד עשוי להגיע בקרוב: "אחמד עאבד בדרך אלינו, בכל העמדות יש שחקנים טובים. קבוצה שרוצה לעלות ליגה חייב שיהיה לה סגל גדול. הוא מחלים מהניתוח ובשבועות הקרובים יהיה אצלנו. מאמין שאחרי הפגרה".

בנוסף, הקבוצה תמשיך את ההכנות לקראת המשך העונה במחנה אימונים מרוכז ובמהלך הפגרה תצא לאילת.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מועאוויה
(ריאד מחאמיד: 17:45 02-11-2025)
25 אלף שח וואאאאאווו חשבתי 25 מליון או 250 אלף !!!! רק בשביל כותרת הכתבה הזאת ולכמה גזענים לזרוק כמה מלים כמוהם
2
בושה
(אוהד כדורגל: 18:20 02-11-2025)
בושה שבאחי נצרת אין יהודי 1 קבוצה ערבית ב100% שנת 2026 בישראל פשוט בושה גזעניים
3
מה הסיפור
(אוהד: 21:25 02-11-2025)
כולה 25.000₪ איזה כותרת וכתבה הבנאדם יש לו מיליונים זה אפילו לא לגרביים ובטח לא לנעליים ????????????
4
נצרת
(חלומה: 11:56 03-11-2025)
תרם 25 אלף בכל פעם שפנו אליו . תבינו את הכתוב . כל הכבוד דבור !!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?