שמעון אלקבץ: "מבינים את הקושי של ליגה א'"
שמעון אלקבץ
מאת: מיכאל וייסרמן | 06.11.25 | 08:35
מאמן בית"ר יבנה מודע לחשיבות המשחק הקרוב וירצה להתרחק מהתחתית הבוערת. אשדוד תרצה להמשיך במומנטום
אחד המשחקים המעניינים במחזור השמיני של ליגה א' דרום יהיה הקרב בין בית"ר יבנה לעירוני אשדוד. האחרונה מגיעה למשחק הזה במומנטום אדיר לאחר ניצחון משכנע 0:5 מול הפועל מרמורק, אך מול יבנה צפוי להיות משחק שונה לבטח שמדובר במשחק חוץ.
יבנה שעלתה הקיץ מליגה ב' רוצה להתרחק מהתחתית הבוערת. מאמן יבנה, שמעון אלקבץ, אמר לקראת המשחק: "צפוי לנו משחק מול קבוצה שנמצאת בתקופה מצוינת. אנחנו מבינים את חשיבות המשחק, וגם את המורכבות והקושי של ליגה א', אבל זו בדיוק הליגה שרצינו להגיע אליה, זו הבמה שרצינו להימדד בה. גם כשהדרך קשה, אנחנו יודעים שזו הדרך הנכונה להתפתח ולהתקדם".
המאמן סיכם: "אנחנו נימדד לפי האופן שבו נגיב לתקופה הזו ואני שואב המון כוח מהשחקנים ומהאופן שבו הם מתאמנים ומתחברים. אנחנו מכינים את עצמנו בצורה הטובה ביותר כדי להביא את הפוטנציאל שלנו לידי ביטוי על המגרש".
תגובות
+ הוסף תגובה