מאמן בית שאן גיא דיין (יוסף שאמסי)
מאת: דאפר מחאמיד | 27.11.25 | 13:42
רגע לפני המשחק מול מגדל העמק, מאמן בית שאן התייחס לפתיחת העונה ולמטרות הקרובות
הפועל בית שאן תתארח היום (חמישי) במגדל העמק, במסגרת המחזור התשיעי בליגה א' צפון. רגע לפני הדרבי של העמקים, מאמן בית שאן גיא דיין דיבר על ההכנות, על האתגרים שבפתיחת העונה ועל הדרך שהקבוצה מבקשת לסלול.
דיין התייחס לפתיחת העונה המאתגרת ואמר: "העונה התחילה פחות טוב עבורנו. אנחנו קבוצה חדשה וסגל כמעט חדש". למרות זאת, נראה שבית שאן חוזרת מהפגרה עם רוח חדשה: "הקבוצה חזרה מהפגרה יותר מגובשים אחרי מחנה אימון בחו"ל יחד", מספר המאמן.
על מטרות הקבוצה לעונה הנוכחית הוא דיבר בזהירות: "המטרות של הפועל בית שאן השנה זה לחשוב ממשחק למשחק", אמר דיין ומדגיש שהזהירות הזו נובעת גם ממבנה הסגל שעוד לא נסגר באופן מלא.

דיין לא הסתיר שהקבוצה עדיין בתהליכי בנייה: "הסגל שלנו עדיין לא הושלם, אנחנו עובדים ומחפשים שחקנים שיכולים לחזק ולשפר אותנו. לא נביא בכל מחיר כדי להגיד שהבאנו", הוא מצהיר בנחרצות.
במועדון רוצים ליצור זהות חדשה וברורה: "אנחנו רוצים קודם כל לצאת לדרך חדשה ומשם נדע לנתב לעצמנו מסלול חדש", אמר המאמן. על המשחק הקרוב, שמקבל משקל כפול בשל היותו דרבי אזורי, דיין הוסיף: "יש משחק חשוב מאוד מול קבוצה טובה שגם היא התחזקה, וזה גם דרבי של העמקים. יהיה מעניין".
תגובות
+ הוסף תגובה