אשרם: "הראינו אופי למרות החיסרון המספרי"
שער חשוב. אשרם
מאת: מיכאל וייסרמן | 23.01.26 | 12:13
במשחק דרמטי (2:3) הוכיחה מכבי קריית גת שגם אלילת המזל איתה. חולון יצאה עם המחמאות
המשחק בין ירמיהו חולון למכבי קריית גת בסיבוב הראשון היה אחד המשחקים הדרמטיים והמרתקים וכך היה גם בסיבוב השני, אך הפעם קריית גת השיגה ניצחון 3:2 כשהיא בעשרה שחקנים והוכיחה שוב שהיא בדרך הבטוחה ללאומית.
יוסף טוואבה פתח את המשחק בסערה כבר בדקה ה-11 כאשר כבש את הראשון, אליאור משלי הכפיל את התוצאה לטובת קריית גת בדקה ה-54 אבל חמש דקות מאוחר יותר התחילה הדרמה כאשר בלם קריית גת, בר שושן, הורחק.
חולון דהרה וקבעה שיוויון דרמטי תוך שמונה דקות משערים של אור סיני ושון בוסקילה. האחרון אף כבש עוד שני שערים שנפסלו על ידי השופט ואז בדקה ה-83 הגיע אלעד אשרם הנהדר שכבש שער ניצחון שלבטח יהיה אחד השערים החשובים של קריית גת העונה.
אשרם המאושר סיכם: "ניצחון חשוב מאוד נגד קבוצה טובה במגרש קשה בדרך למטרה שלנו שהיא ברורה. הראינו הרבה אופי למרות החיסרון המספרי על המגרש ואני שמח שהשער עזר לקבוצה להשיג עוד 3 נקודות חשובות".
תגובות
+ הוסף תגובה