הזוי: פיראס מוגרבי סיים את דרכו ברמה"ש
עזב. מוגרבי
מאת: מיכאל וייסרמן | 25.01.26 | 13:51
פחות מחודש לאחר המינוי עזב המאמן את התפקיד. גורם במועדון: "התנהלות לא ברורה". יניב לוזון עשוי להחליפו
עירוני רמת השרון אמנם מתהדרת בניהול חדש, אבל נראה כי מתחת לפני השטח לא כך הדברים. הבוקר (ראשון) החליטה הנהלת המועדון על סיום דרכו של המאמן פיראס מוגרבי. האחרון שהגיע לפני חודש ימים במקומו של רונן ויינשטיין עזב את התפקיד לאחר תיקו 1:1 מול הפועל הרצליה.
גורמים ברמת השרון סיפרו כי התגלו מחלוקות על מספר החלטות מקצועיות בין המאמן לחלק מההנהלה שהביאו לכדי פרידה. גורם המעורב בנושא סיפר: "התנהלות לא ברורה. אם הבאתם מאמן אז תנו לו לעבוד".
בכל מקרה ברמת השרון פועלים במהרה למינוי מאמן חדש והשם המשמעותי כעת הוא שמו של מאמן הפועל הוד השרון יניב לוזון. האחרון זוכה להערכה רבה מצד ההנהלה ובקרוב תיערך שיחה גם מול אנשי הוד השרון.
תגובות
+ הוסף תגובה