17 עצורים מהליגה הלאומית בחשד למכירת משחקים

פרשה חמורה בליגה הלאומית פרשה חמורה בליגה הלאומית
החשודים, ביניהם שחקנים, אנשי צוות וחברי הנהלה, נעצרו אחרי חקירה סמויה של משטרת ישראל יחד עם ההתאחדות לכדורגל

רעידת אדמה בכדורגל הישראלי. הבוקר (שני) בתום חודשים של חקירה סמויה בהובלת היחידה המרכזית של מחוז חוף ובליווי צמוד של התאחדות הכדורגל, פשטו עשרות שוטרים על בתיהם של 17 חשודים מאזור גזרת מחוז חוף הקשורים לקבוצה בכירה מהליגה הלאומית בכדורגל ועצרו אותם לחקירה במשרדי הימ"ר בחשד לקנייה ומכירה של משחקים במהלך ה-3 שנים האחרונות ובחשד למעורבות של ארגון פשע, שסייע להטיות של תוצאות הקבוצה באמצעות הזרמות מזומנים לצורכי הלבנות כספים וחשדות של חוזים כפולים לשחקני הקבוצה.

במסגרת החקירה עלו חשדות פליליים לפיו ארגון פשיעה מעורב בפעילותה הניהולית והכלכלית של קבוצת הכדורגל, בין היתר באמצעות הטיות משחקים ע"י מתן שוחד כספי וכן באמצעות הימורים איסורים.

עפ"י החשד, ארגון הפשע משתמש בקבוצה כפלטפורמה לביצוע עבירות פליליות ובהן חשד להטיית תוצאות, קנייה ומכירה של משחקים לצורך רווחים מהימורים בלתי חוקיים בארץ ובחו"ל.

השיטה עפ"י החשד הינה קנייה או מכירה של משחקים ובהתאם לכך ביצוע עסקאות הימורים אסורים בישראל ובחו"ל על התוצאה הרצויה לאחר הטיית המשחק. לאחר שניתן היה לדעת את תוצאת ההימור, בוצעו ההימורים כשהתוצאה כבר ידועה מראש.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חחחחח
(יוני: 09:20 26-01-2026)
מה זה רעידת אדמה נו באמת עוד פעם ההר יוליד עכבר עושים רעש בלי תוצאות הלוואי אמן וינקו כבר את הכדורגל הזה
2
לסגור
(מרמורק: 09:29 26-01-2026)
לסגור הכל , אין פה כדורגל גם ככה
3
קרית ים
(דימוןןןן: 09:53 26-01-2026)
זאת קרית ים
4
רעידת אדמה
(חיים: 09:59 26-01-2026)
נו ראש הממשלה מושחת מה מצפים מהאזרחים
5
מכירות קניות
(צקלון: 13:46 26-01-2026)
נו בהרבה ליגות יש בליגה ג שומרון ליגה ב הכל רקוב כל העסקנים יושבי הראש ליגה ג הכל מכור בפרט שומרון

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?