מאת: מיכאל וייסרמן | 18.02.26 | 12:54
ליגה ב' דרום א' נחשבת לאחת הליגות המעניינות ביותר לבטח בעקבות מאבק העלייה שם הראשונה, הפועל מחנה יהודה, מובילה רק בשלוש נקודות על השנייה הפועל לוד. השתיים ייפגשו מחר (חמישי) למשחק העונה. במחנה יהודה מודעים לחשיבות המשחק, אבל מבינים שדווקא המשחקים מול יריבות נחותות עשויות להכריע את העלייה.
מאמן מחנה יהודה, רמי צבי, אמר לקראת המפגש: "אנחנו יוצאים למשחק חשוב מאד בלוד נגד קבוצה חזקה, בטוח שיהיה משחק מעניין. ההכנה שלנו למשחק היא כמו לכל משחק ליגה, לדעתי זהות העולה לא תיקבע במשחק הזה, יש עוד דרך ארוכה והרבה נקודות בקופה. מאמין בקבוצה שלי, בעזרת השם נעשה ונצליח".
מהצד השני בלוד הצהירו מתחילת העונה כי המטרה הייתה להגיע לפלייאוף העליון וכעת עם האוכל בא התיאבון. שחקן בלוד אמר לקראת המפגש: "רוצים לנצח ולהוכיח את העליונות שלנו. המטרה להוכיח מי הקבוצה הטובה בליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה