מרואן קבהא: "הכדורגל חסר לי, אבל המשפחה מעל הכול"

קשר טמרה מרואן קבהא (דאפר מחאמיד) קשר טמרה מרואן קבהא (דאפר מחאמיד)
קשר טמרה מתייחס למציאות המורכבת תחת האזעקות, מציע פתרון זמני לליגה א' צפון ומדגיש: "צריך לעשות הכול כדי להכריע על הדשא, אבל יש דברים יותר חזקים מאיתנו"

גם בליגות הנמוכות מרגישים היטב את השפעות המצב הביטחוני על עולם הכדורגל. קשר מכבי טמרה, מרואן קבהא, שיתף בתחושות האישיות שלו בתקופה האחרונה, בה השגרה כמעט ונעלמה.
 
"זו הרגשה לא נעימה לחיות כל הזמן תחת אזעקות וטילים, במיוחד כשיש לי ילדים בבית", אמר קבהא. "הכדורגל חסר לי מאוד, אבל המשפחה קודמת להכול".
 
קבהא התייחס גם לעתיד הליגה ולדרך שבה לדעתו צריך לפעול בתקופה הקרובה. "אני חושב שצריך לחכות עוד שבועיים. אם עד אז המצב לא ישתפר, אז להקפיא את היורדות והמקום הראשון יעלה ליגה. רוב הקבוצות בליגה א' צפון לא יכולות להתאמן ולשחק במגרש הביתי שלהן וזה לא פייר".
 
לדבריו, קבוצתו עדיין לא חזרה לפעילות מלאה. "עוד לא חזרנו לאימונים. אני מקווה שבקרוב הכול יירגע ונחזור לשגרת חיים, ונחזור למה שאנחנו הכי אוהבים - הכדורגל".
 
עם זאת, הקשר מדגיש כי למרות הרצון להכריע את העונה על המגרש, ייתכן שהמציאות תכתיב אחרת. "צריך לעשות הכול בשביל שזה יסתיים על כר הדשא, אבל יש דברים יותר חזקים מאיתנו. אם המלחמה תימשך צריך לעצור הכול ולהחליט כמו שהיה בעונת הקורונה".
 
בנוסף, קבהא העלה גם את הסוגיה הכלכלית שמטרידה לא מעט קבוצות ושחקנים בליגות הנמוכות. "אני חושב שלא צריך למהר להחזיר את האימונים עד שהמצב יירגע, כי חבל על קבוצות שיצטרכו לשלם משכורות שאין להן מאיפה. מצד שני צריך לדאוג שהשחקנים יקבלו שכר חלקי - מהקבוצות או דרך המדינה והביטוח הלאומי".


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?