אלי מיכאלי: "מהשבעה באוקטובר אנחנו במלחמת קיום"

רוצה לשחק על כר הדשא. מיכאלי רוצה לשחק על כר הדשא. מיכאלי
מאמן מכבי עמישב פתח תקווה מודע לחשיבות המבצע הצבאי, אבל חושב שצריך לקיים לפחות את משחקי הפלייאוף

הליגות הנמוכות בכדורגל הישראלי נעצרו וההחלטה לגבי המשך העונה צפויה להתקבל במהלך השבוע הבא. בינתיים, קבוצות הצמרת בליגה ב' מפעילות לחץ לחידוש הפעילות, מתוך רצון להכריע את העונה על כר הדשא.

אחד הקולות הבולטים בנושא שייך למאמן מכבי עמישב פתח תקווה, אלי מיכאלי, שמביע עמדה ברורה: "אני מאמין שכל דבר צריך להיגמר על המגרש. אני מקווה שלפחות נקיים את הפלייאוף. ברור שזה משפיע במיוחד שבליגה ב' הכדורגל לא מקצועני ורוב השחקנים גם עובדים ובעלי משפחות. הבעיה המרכזית היא בעיקר בכושר הגופני".

מעבר לפן הספורטיבי, התייחס מיכאלי גם למצב הביטחוני ולמציאות המורכבת מאז תחילת הלחימה: "לצערי, מאז השבעה באוקטובר אנחנו במלחמת קיום. בלי להיות פרשן פוליטי, כולם יודעים שאיראן היא מקור מרכזי לבעיות. בשביל הילדים שלנו אין ספק שזו אחת המלחמות המוצדקות בהיסטוריה. אני מאמין שבעזרת השם, אחרי המלחמה הזו יהיה שקט להרבה שנים כי העם הזה צריך את זה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?