הפועל גבעת אולגה מחזירה עטרה ליושנה ומעפילה לליגה ב', מ.ס. פרדס חנה איכזבה ואורי אילוז הוא מלך שערי המחוז
הליגות הנמוכות הסתיימו מוקדם מהצפוי ובהנחה שלא תהיינה עוד הפתעות, זה הזמן לסיכומי העונה.
קבוצת העונה: הפועל גבעת אולגה
הרבה שנים שהקבוצה הזו לא הייתה קיימת ובשכונה החדרתית התגעגעו מאוד. אולגה סומנה עוד לפני תחילת העונה כעולה בטוחה ובסופו של דבר הצליחה לסיים במקום הראשון, שתי נקודות ומשחק חסר מעל המקום השני, בו סיימה אחווה כפר קרע.
המאבק של אולגה לא היה קל, היא אמנם השיגה 13 ניצחונות, שתי תוצאות תיקו והפסד בודד ב-16 משחקים שקיימה, אבל כפר קרע ואפילו ג'סר אל זרקא המפתיעה רצו איתה צמוד לאורך כל העונה.
אולגה סיימה עם מאזן שערים נאה של 10-69 עם ההגנה וההתקפה הכי טובות בליגה. אורי אילוז הוא מלך שעריה עם 19 כיבושים כשעוד שני שחקנים השיגו כמות דו-ספרתית של שערים: גל חסאן (17) וסהר אזולאי (16).
מלך השערים: אורי אילוז
מלך השערים של גבעת אולגה הוא גם מלך שערי המחוז. החלוץ הותיק, שגדל במכבי חיפה ואפילו טעם את ליגת העל עם הפועל רעננה, שותף בכל 16 המשחקים של קבוצתו העונה ורק פעם אחת הוחלף. הוא כבש, כאמור 19 שערים, ביניהם שלושער אחד וארבעה צמדים.
המאכזבת: מ.ס. פרדס חנה
פרדס חנה אמנם סיימה רביעית, הייתה קרובה לחבורת הצמרת ולמרות שהיא חתומה על ההפסד הבודד של גבעת אולגה, היא הפסידה פעמיים העונה לברטעה ואיבדה עוד נקודות חשובות שהריקחו אותה ממאבק העלייה.
סיפורי העונה: משחק חוזר, פיצוץ משחק ואי הופעה למשחק
הפועל גבעת אולגה גברה 0:1 על מכבי ברטעה במסגרת המחזור השישי, אבל שיתפה שחקן שלא כדין עקב טעות רישום ובית הדין קבע משחק חוזר. ברטעה ערערה ודרשה ניצחון טכני, אבל בסופו של דבר המשחק החוזר התקיים והקבוצות נפרדו ב-0:0.
בית"ר אום אל פאחם התייצבה למשחק מול מ.ס. פרדס חנה עם שבעה שחקנים ולאחר שבדקה ה-15 אחד מהם נפצע, המשחק הופסק.
מכבי אחווה פרדיס הודיעה שעתיים לפני משחק מול גבעת אולגה שלא תופיע וספגה הפסד טכני.
עוד קצת נתונים:
סמי עמאש מג'סר אל זרקא ועומר צרפתי ממ.ס. פרדס חנה הם מלכי הצהובים עם שבעה כ"א.
סאלח חאמד ממכבי עירוני ג'ת הוא מלך האדומים עם שלוש הרחקות העונה.
ממוצע השערים למשחק נקבע על 3.9, ממוצע הצהובים על ארבעה והאדומים על 0.5.
תגובות
+ הוסף תגובה