החלוץ עזת חלאיילה (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 20.05.26 | 19:17
החלוץ הבכיר עוזב, הבלם נמיר אגא צפוי לחתום בירכא ובמועדון כבר צירפו את הקשר והבלם שיחזקו את הסגל
שינויים משמעותיים בעירוני נשר לקראת העונה הבאה. החלוץ עזת חלאיילה, שנחשב לאחד החלוצים הבולטים בליגה א' בשנים האחרונות, לא ימשיך במועדון בעונה הקרובה תחת המאמן גל ברשאן. חלאיילה היה מהשחקנים המרכזיים בקבוצה, אך השנה הצדדים צפויים להיפרד באופן סופי.
בנשר מעריכים כי גם הבלם נמיר אגא לא ימשיך בקבוצה. אגא מחוזר בתקופה האחרונה על ידי הפועל ירכא מליגה ב', ונראה כי קיימת אפשרות גבוהה שיעבור לקבוצה שבונה סגל איכותי ומרשים במטרה לעלות לליגה א'.
במקביל לעזיבות, במועדון כבר עובדים על בניית הסגל לעונה הבאה והחתימו שני שחקנים חדשים. הקשר עודאי שלעאטה, ששיחק בעבר במדי נשר ומכיר היטב את המערכת, חוזר לקדנציה נוספת במועדון וינסה לחזק את מרכז המגרש.
בנוסף, הבלם מוחמד יוספין סיכם גם הוא בקבוצה ויצטרף לסגל של גל ברשאן. בנשר מאמינים כי צירופו של יוספין יחזק את החלק האחורי ויעניק יציבות להגנה לקראת העונה הקרובה.
במועדון צפויים להמשיך לבצע שינויים נוספים בסגל במהלך השבועות הקרובים, במטרה להעמיד קבוצה תחרותית שתיאבק בחלק העליון של הטבלה.
תגובות
+ הוסף תגובה