מאת: מיכאל וייסרמן | 20.05.26 | 22:03
הפועל ירכא ממשיכה לאותת על הרצון לעלות ליגה גם בשנה הבאה ובונה את אחת הקבוצות האיכותיות בליגה ב' אליה הצטרף הבלם נמיר אגא.
אגא החל את דרכו בבני ריינה בליגה הלאומית ועלה איתה לליגת העל. לאחר מכן עבר לטבריה בליגה הלאומית ועלה גם עמה לליגת העל, ובהמשך עבר לקרית ים ואיתה עלה לליגת הלאומית.
אגא שיחק בשנתיים האחרונות במכבי נווה שאנן ועירוני נשר וכעת ירד לליגה ב' והצטרף לקבוצה של פאיד חסון.
תגובת יו"ר הקבוצה גאנם גביש: "אנחנו בונים סגל איכותי עם שאיפות גבוהות, וכל שחקן שמצטרף נבחר בקפידה כדי לקדם את המטרות של המועדון. אני בטוח שנמיר יתרום לנו רבות בדרך לעונה מוצלחת".
תגובת המנהל המקצועי אמיר מעדי: "החתמתו של נמיר אגא היא עוד צעד משמעותי בבניית הקבוצה לעונה הקרובה. מדובר בבלם איכותי עם ניסיון, אופי ומנהיגות שיכול להוסיף לנו הרבה בחלק האחורי. מאיצים לכיוון העמדת קבוצה חזקה, מאוזנת ורעבה להצלחה".
במועדון ביקשו להודות לאיש העסקים גיס כנעאן הבעלים של חנות "מי בייבי" שתומך במועדון ואף נכח בפגישה עם הבלם.
תגובות
+ הוסף תגובה