גיל ברעם: "אנחנו מועדון שיודע לצאת ממצבים קשים"

ישרדו? שחקני נוף הגליל (אבי רביבו) ישרדו? שחקני נוף הגליל (אבי רביבו)
שחקני נוף הגליל צריכים ניצחון מול עכו בהפרש של שני שערים כדי לשרוד בליגה. אוהדי הקבוצה הגיעו לאימון וזעמו: "תתעוררו. זה עליכם"

הליגה הלאומית תגיע הערב (שני) לסיומה, כשבמוקד יעמוד קרב ההישרדות הדרמטי בין הפועל נוף הגליל להפועל עכו. בסיום המחזור תיקבע זהות הקבוצה שתישאר בליגה השנייה, בעוד השנייה תרד לליגה א' ותצטרף להפועל חדרה.

הפועל עכו מגיעה למחזור האחרון מעמדת יתרון, כשהיא מקדימה את נוף הגליל בשלוש נקודות ונמצאת מעל הקו האדום. מנגד, נוף הגליל חייבת ניצחון של שני שערים לפחות כדי להשאיר לעצמה סיכוי להישאר בליגה.

לקראת המשחק הגורלי, אוהדי נוף הגליל הגיעו לאימון הקבוצה בסוף השבוע והעבירו מסר חד לשחקנים: "תתעוררו. אין דרך חזרה. זה תלוי רק בכם".

יו"ר נוף הגליל, גיל ברעם, אמר לקראת ההתמודדות: "אנחנו מגיעים עם הרבה אמונה. זה מועדון שיודע לצאת ממצבים קשים, ומה שיש פה זה מועדון חזק שנבנה במשך שנים".

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?