גיל ברדה וחי בוזגלו חתמו בקריית מלאכי

שוערה החדש של מלאכי (באדיבות המועדון) שוערה החדש של מלאכי (באדיבות המועדון)
השוער שהיה חלק מהסגל של חדרה בליגת העל הצטרף לכתומים יחד עם שחקן הכנף שעלה ליגה עם קריית גת

קריית מלאכי ממשיכה לגבש את הסגל שלה לקראת העונה הקרובה והיום (שישי) הודיעה על שתי החתמות משמעותיות.

השחקן הראשון שחתם הוא השוער גיל ברדה, בן ה-24, שהיה חלק מסגלה של הפועל חדרה בליגת העל, וכן שיחק בהפועל נוף הגליל, מ.ס. כפר קאסם, והפועל אום אל-פחם מהליגה הלאומית.
 
ברדה אמר לאחר החתימה: "כבר לא יכול לחכות לפגוש במגרש את הקהל ששמעתי עליו כל כך הרבה ולהחזיר על האמון שקיבלתי מהמועדון. יש המון עבודה לפנינו ובעזרת השם נעמוד בכל המטרות שלנו".

השחקן השני שהצטרף הוא הקשר חי בוזגלו. האחרון, בן ה-23, הוא בוגר מחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד ומשחק בעמדת הכנף. במהלך הקריירה שיחק בין היתר בהפועל כפר שלם, מ.ס. דימונה, ובעונה האחרונה פתח את העונה בעירוני אשדוד וסיים אותה עם עליית ליגה במדי מכבי קריית גת.
 
בעונה החולפת הציג יכולת מרשימה כשהיה שחקן משמעותי בכל אחת מהקבוצות בהן שיחק. בוזגלו אמר לאחר החתימה: "תודה למועדון על האמון בי רוצה לרגש את הקהל ולהתחיל פרק חדש ומאתגר. אני רעב להצליח, נחוש לעבוד קשה ולהוכיח את עצמי בכל משחק. בעזרת ה’ נעשה דברים יפים ביחד".


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת העל?