בדקה ה-88: טוואבה העניק לרמת השרון ניצחון דרמטי

כובש השער יוסף טוואבה כובש השער יוסף טוואבה
רמת השרון התקשתה מול כפר סבא 1928, אך שער מאוחר של החלוץ קבע 0:1 יקר וצימק את הפער מהמוליכה שמשון תל אביב לנקודה בלבד: "הראינו אופי, יש פה חבורה של גברים. הכי חשוב זו ההמשכיות"

רמת השרון ממשיכה להיצמד לצמרת ליגה א' דרום. הקבוצה רשמה ניצחון דרמטי וחשוב במיוחד במסגרת המחזור השביעי, לאחר שגברה 0:1 על כפר סבא 1928 בזכות שער ניצחון של יוסף טוואבה בדקה ה-88. שלוש הנקודות היקרות קירבו את רמת השרון למרחק נקודה אחת בלבד ממוליכת הטבלה, שמשון תל אביב.

המשחק לא התפתח כפי שקיוו ברמת השרון. הקבוצה התקשתה להיכנס לקצב במחצית הראשונה ולא הצליחה להביא לידי ביטוי את יכולותיה ההתקפיות. עם פתיחת המחצית השנייה חל שיפור משמעותי ביכולת, כאשר רמת השרון השתלטה על המשחק, הגבירה את הלחץ והחלה לייצר מצבי הבקעה.

ככל שנקפו הדקות נראה היה ששתי הקבוצות בדרך לחלוקת נקודות, אלא שאז הגיע הרגע הגדול של יוסף טוואבה. בדקה ה-88 הצליח השחקן למצוא את הרשת ולכבוש שער ניצחון דרמטי שהעניק לקבוצתו שלוש נקודות יקרות במאבקי הצמרת.

בסיום המשחק התייחס טוואבה לניצחון ואמר: "פתחנו לא טוב את המשחק והמחצית הראשונה הייתה פחות טובה שלנו. במחצית השנייה פתחנו טוב, שלטנו במשחק וייצרנו מצבים. הראינו אופי, יש פה חבורה של גברים וחדר הלבשה מאוד מגובש".

על שער הניצחון שכבש הוסיף: "אני שמח שנכנסתי, כבשתי את השער ועזרתי לקבוצה להשיג את הניצחון. הכי חשוב עכשיו זו ההמשכיות. הפנים שלנו כבר למשחק הבא".


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה הלאומית מהמחוז הדרומי?