חגיגה דרמטית בשדרות
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.10.26 | 14:43
הקבוצה של שרון אביטן הביסה 0:7 את הפועל הרצליה עם שלושער של מתן שוורץ, שדרות חגגה ניצחון דרמטי בדקה ה-90 ומחנה יהודה הפתיעה את חדרה. בצפון: בית שאן וטירה נפרדו ללא שערים
המחזור בליגה א' סיפק שערים, דרמות ותוצאות מפתיעות. במוקד עמדה מ.ס דימונה, שרשמה הצגת כדורגל יוצאת דופן עם שביעייה לרשת של הפועל הרצליה. במקביל, שדרות השיגה שלוש נקודות יקרות בזכות שער ניצחון בדקה ה-90, בעוד מחנה יהודה המשיכה להוכיח שהיא יריבה קשה במיוחד במגרשה הביתי עם ניצחון מרשים על הפועל חדרה. בליגה א' צפון, קרב הצמרת בין בית שאן לטירה הסתיים בתיקו מאופס.
ליגה א' דרום
מ.כ שדרות - עירוני בית שמש 0:1
הניצחון הכי חשוב של שדרות העונה. הקבוצה של אהוד כחילה הייתה טובה יותר, אבל התקשתה לכבוש. השער המיוחל הגיע רק בדקה ה-90 כאשר יגיל אוחנה כבש והעניק לקבוצתו את הניצחון.
מ.ס דימונה - הפועל הרצליה 0:7
תבוסה מבישה לאורחת שנחשבת לאחת התבוסות הקשות בתולדותיה. מתן שוורץ כיכב עם שלושער, עוד כבשו עדן בן מנשה, רום אליגון, גיל חדד ובר נאווי.
הפועל מחנה יהודה - הפועל חדרה 2:3
ניצחון ענק למחנה יהודה שמוכיחה שביתה הפך למבצרה. המשחק הקצבי נפתח עם יתרון שעבר מצד לצד והסתיים בניצחון של רמי צבי. למחנה יהודה כבשו עידו גויטא, יאיר שפונגין ותומס פרינס ולחדרה כבשו רפאל בן ציון ועידן גולן.
ליגה א' צפון
הפועל בית שאן - מ.ס טירה 0:0
שתי הקבוצות הציגו משחק חלש מאוד שהסתיים בתיקו מאופס.
תגובות
+ הוסף תגובה