שואפים גבוה: בהנהלת בית"ר עפולה ממשיכים את מסע החיפושים אחר שחקני רכש-במטרה לבנות קבוצה חזקה שתתמודד על כרטיס העלייה לליגה ב'.
השבוע, ההנהלה פנתה לשחקן הפועל עפולה בעונה אשתקד, ישראל זכריה והציעה לו שכר של 2500 שקלים לחודש למשך עונה. זכריה, מצידו, עדיין לא החליט אם להצטרף לקבוצה, אך יחד עם זאת הוא לא פוסל את ההצעה על הסף. "שמעתי את ההצעה של בית"ר עפולה, אבל כרגע לא החלטתי אם אני רוצה להצטרף. אני בודק עוד אופציות במקביל ונראה מה יהיה בהמשך", אמר השבוע, זכריה.
שחקנים נוספים, בהם מגלים עניין בבית"ר עפולה, הם האחים פינחס ועזרא דסטה. לעת עתה, נעשתה פנייה רשמית לפינחס, ששיחק בעונה שעברה באיכסל, והוא אף הביע את רצונו להצטרף לקבוצה. לגבי אחיו הצעיר-עזרא, שזכה לדקות משחק מועטות בעונה האחרונה בהפועל עפולה, תיעשה פנייה כבר בימים הקרובים. בנוסף, ראשי הקבוצה מעוניינים בצירופם של השחקנים הוותיקים, ג'אמיל חאדר, אלמוג חזן ורמון תמים.
האחים דסטה,יתכן וישתפו פעולה בבית"ר עפולה בשנה הקרובה.(צילום:אורי דוד)
תגובות
+ הוסף תגובה