עדיף חדש על ישן

המגרש החדש בחולון מאיר פנים לאורתודוכסים לוד. שבוע אחרי הניצחון על מכבי יפו, חזרה לשם הקבוצה כדי לארח את עירוני נתיבות המתדרדרת. זה נגמר שוב עם 0:2 לחבורה של עופר טסלפפה שנדבקת שוב לצמרת.

יומיים לפני המשחק החליטו בלוד להעביר את המשחק מול נתיבות מהמגרש הישן של צפרירים חולון למגרש החדש שבדרום חולון וכנראה ידעו למה.
את שני משחקי "הבית" הקודמים שלה במגרש צפרירים לוד לא ניצחה ובשבוע שעבר, כשהתארחה במגרש החדש אצל מכבי יפו, היא השיגה ניצחון 0:2, וכך היה גם הפעם.
לוד הגיעה ללא רונן בן אוליאל הפצוע שלא התלבש ואילו האורחים עדיין חסרים את ערן בן הרוש המורחק.
דווקא הפתיחה הייתה שייכת מעט לאורחים שניסו לכבוש, אך פעם אחת בעיטה חופשית של אייל עבד הלכה מעל שערו של מוטי אוחיון ופעם אחת הנגיחה של אורן פחימה נעצרה בקלות ע"י השוער הלודאי.
גם נגיחה של רומן חאוסטוב לא מצאה את המסגרת.


חאוסטוב (מספר 4) נוגח החוצה

נתיבות גם נאלצה לערוך חילוף מוקדם לאחר שאריאל גמון נפצע ובמקומו נכנס ולדימיר בלנקו.
לוד ניסתה להגיב, אך זה קרה באופן ממשי רק בדקה ה-38. חי אטיאס ניסה לבעוט מזווית קצת קשה, ואורי מכלוף הצליח להתעופף ולהדוף לקרן.


מכלוף הודף את הבעיטה של אטיאס.

שתי דקות חלפו והגבהה של פחימה מימין הגיעה לליאל זגורי שנגח החוצה והוריד את הקבוצות לחדר ההלבשה בשוויון מאופס.
המחצית השנייה כבר הייתה יותר טובה וכן, גם ראינו גולים.
בדקה ה-55 התנהל יוסי אבולעפיה עם הכדור מעט מעבר לקו מחצית המגרש ולפתע שלח כדור אדיר שנהדף במשקוף של מכלוף. על הריבאונד היו כמה שחקנים של לוד שדחקו את הכדור פנימה, אך השער נפסל בטענת נבדל.


אבולעפיה משחרר את הפצצה.


הכדור נוחת מהמשקוף.

לוד נכנסה לקצב וארבע דקות אח"כ בעיטה חופשית של אלירן זראי נהדפה ע"י מכלוף למשקוף ויצאה לקרן.
נתיבות ניסתה לעשות משהו, אך הייתה די אנמית בהתקפה.
מן העבר השני עוד בעיטה של חי אטיאס לא הצליחה להכניע את מכלוף וחמקה החוצה.
בדקה ה-68 נפרץ הסכר מבחינתה של לוד. רן דמרי המחליף הגביה לרחבה ו-ולדימיר בלנקו, המחליף של נתיבות, נגח בקשת לאחור לשערו הוא, 0:1 ללוד.


מכלוף נכנע לנגיחה של בלנקו.


ורואה את הכדור ברשת.


שער עצמי אומלל. ולדימיר בלנקו.

השער העיר מעט את המשחק וגם האורחים הגיעו למצב קורץ, אך עוד נגיחה של חאוסטוב החלכה החוצה.
שבע דקות לסיום הגיעה החותמת הרשמית לניצחון. רווה אייזנקוט השתלט על הכדור סמוך לרחבה, עקף את מכלוף ומקרוב גלגל פנימה, 0:2 ללוד.

אייזנקוט עובר את מכלוף.


כובש.


וחוגג.


עד לסיום האורחים עוד ניסו לעשות משהו, אך ללא הצלחה ובסיום, ניצחון חשוב ללוד, שנדבקת שוב לחבורת הצמרת ומסבכת את נתיבות בתחתית.

לוד: מוטי אוחיון, ג'וני זיתונה, רועי בניאן, יוסי אבולעפיה, אלירן זראי, שרון זוזוט, שרון ברנשטיין, רווה אייזנקוט (דניאל והאב/90), חי אטיאס, אסף דיין (רן דמרי/66), אסי אסולין (דניאל כהן/82).

נתיבות: אורי מכלוף, יוסי בניסטי (רונאל חדד/65), רומן חאוסטוב, אייל עבד, אריאל גמון (ולדימיר בלנקו/12), עידו בוכובזה, אלעזר לביא, ליאל זגורי, דודו פלס, אלירן גבאי, אורן פחימה (אופיר ניסימי/80).

שפט: רון שבתאי, בעזרת הקוונים נדב אדלר ורועי רפאל, לעיניי כ-100 צופין בחולון חדש.

לגלריית תמונות מהמשחק לחץ כאן

תגובות

+ הוסף תגובה
1
נתיבות הלוואי תירדו לליגה ב' יעגלות
(נתיבות ימלשינים: 22:07 23-12-2011)
2
נתיבות בעז"ה תירדו העונה,יקבוצה של פחים
(נתיבות ימלשינים: 22:09 23-12-2011)
3
המגרש כבר לא חדש
(משה: 22:47 23-12-2011)
האיצטדיון העירוני בקרית הספורט חולון גבר קיים שם מעל 10 שנים אז חלס עם החדש. יש בחולון "איצטדיון עירוני" ויש "מגרש צפרירים חולון"
4
בלנקי י'גבוהה
(נתיבותי: 09:02 24-12-2011)
בלנקי לך היבתה וכך איתך ראת אהוד עחילה , אחרי הפסד צוחק עים הבנות שלו בצד וזה לך בהיתה י
5
שנה הבאה
(הנהלת יפו: 11:43 24-12-2011)
רווה איזנקוט וחי אטיאס אצלנו שחקנים מהטובים בליגה!!
6
כנסן לוד
(לודא: 21:17 24-12-2011)
סוסו מתכנן עקיצה! יש כאלה שיבכו סוף שנה
7
לזה שיורד כל הזמן על סוסו ועופר
(אחד השחקנים : 22:08 24-12-2011)
תתעסק בעניינים שלך אפס אחד . יש לנו בעל בית שנותן את כל כולו לקבוצה ומאמן שבכלל לא מתאים לליגה הזאת הוא פשוט מצויין אתה יכול רק למות מקנאה
8
למספר 7 כנס דחוף
(לודאי: 13:13 25-12-2011)
אני חושב שעופר מאמן מצויין אבל אתה וכל החברים שלך בלוד תוכלו את הכובע בסוף שנה ונראה אותך רודף אחרי הכסף ימים יגידו סוסו לא ישר עם שחקנים פשוט צריך לומר את האמת
9
אני מסכים עם מספר 8
(מקסים: 14:59 25-12-2011)
סוסו נוכעל
10
כל הדיבורים על סוסו ועופר הם מצרות עין וקנאה למה לא מפרגנים למאמן שעובד קשה עם שחקניו ולבעלים כמו סוסו ששחקניו הם כמו ילדים שלו לקבוצה אין ספונסרים ותקציבים אבל סוסו מחזיק עם השיניים והלוואי שימשיכו בדרך לפיסגה ואולי יעשו ת מה שעשו בעונה שעברה

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?