החלטות בית הדין המשמעתי

טל איילה מהשקמה שוב הורחק, הפעם לשני משחקים. שלומי סיבוני מברקאי הורחק משמונה משחקים ומנשיה זבדה ספגה הפסד טכני. עוד יום רגיל בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל.

עקב משחקי המחזור ה-18 בליגת העל שנערכו אמש, התכנס בית הדין של ההתאחדות לכדורגל היום (חמישי) ונתן את החלטותיו במקרים שהונחו על שולחנו.

נפתח, כרגיל, עם הליגה הלאומית ועם הפועל נצרת עילית שעברה על תקנון ההתאחדות במשחק מול הכח ר"ג ונקנסה ב-250 ש"ח
הפועל הרצליה איחרה לעלות למגרש במשחקה מול מכבי בת ים ונקנסה ב-1,000 ₪.
בליגה א' דרום נקנסה מכבי קרית גת ב-1,500 ₪ בפועל עקב התפרעות אוהדים במשחקה מול עירוני כפר יונה.
שחקן הקבוצה, גבע בן משה שהורחק באותו משחק, הואשם בהתנהגות בלתי הולמת והורחק ממשחק אחד בפועל.
לטל איילה מהשקמה רמת חן כנראה לא הספיקו ארבעת המשחקים שבהם ריצה עונש הרחקה ועכשיו ייאלץ הקשר המחונן לבלות שני משחקים נוספים ביציע. איילה הורחק במשחק האחרון של קבוצתו מול הפועל ערד והואשם בבית הדין בהעלבת שופט. בנוסף נגזרו על איילה הרחקה מעוד ארבעה משחקים על תנאי.


עוד שני משחקים בחוץ. טל איילה.

במחוז הצפון הואשמו איהאב חלבי וסאפי חדיד, חברי הנהלת מכבי דלית אל כרמל, בהתנהגות בלתי הולמת במשחק קבוצתם מול גבעת אולגה, נקנסו ב-1,500 ₪ בפועל והורחקו משלושה משחקים כל אחד.
בליגה ב' צפון א' הואשם מדהר דיאב, שחקן איחוד בני מג'דל כרום, בהעלבת שופט במשחק מול אחווה כפר מנדא שבו גם הורחק, והוא ייאלץ לבלות ביציע בשלושת המשחקים הקרובים.
אחמד חמודה, חבר הנהלת מ.ס. בועיינה, נקנס ב-500 ₪ עקב התנהגות בלתי הולמת במשחק קבוצתו מול עירוני בני כאבול.
צעירי ביר מכסור לא קיימה את חובות הקבוצה הביתית במשחק מול מכבי עכו ונקנסה ב-1,500 ₪.
בצפון ב' הואשם סמיר מואסי, בעל תפקיד בהפועל בקה אל גרבייה, הואשם בהתפרצות לשדה המשחק והתנהגות בלתי הולמת במשחק קבוצתו מול הפועל מגדל העמק, נקנס ב-500 ₪ בפועל והורחק משלושה משחקים בפועל.
בדרום א' לא קיימה עירוני אור יהודה את חובותיה כקבוצה הביתית במשחק מול אורתודוכסים יפו ונקנסה ב-500 ₪ בפועל. מאמן הקבוצה, גיא פרץ, עדיין לא קיים את חובותיו למוסד השיפוטי ובנוסף ל-500 ₪ נוספים שייאלץ לשלם לקופת ההתאחדות, גם הורחק עד תחילת חודש פברואר מהקווים.
שאול ברשן, חבר הנהלת קרית אונו, הואשם בהתנהגות בלתי הולמת במשחק מול מחנה יהודה, נקנס ב-500 ₪ בפועל ואף הורחק משני משחקים.
רשאד פריג', מאמן מ.ס. כפר קאסם, הואשם בהפרת סדר והתנהגות בלתי הולמת במשחק מול גדנ"ע ת"א, נקנס ב-1,000 ₪ והורחק על תנאי משני משחקים.
בדרום ב' הורחק ג'הד דבסאן מצעירי רהט משני משחקים בפועל ועוד שניים על תנאי עקב העלבת שופט במשחק מול מכבי שדרות.
מכבי שעריים הואשמה בהתפרעות אוהדים במשחק מול הפועל מרחבים ונקנסה ב-1,000 ₪ בפועל.
מנהל מרחבים, ארמי פרג', הואשם בהתנהגות בלתי הולמת באותו משחק ויצא עם נזק כספי של 500 ₪.
יורדים לליגה ג' ואל מחוז גליל עליון שם הואשם שאדי חמודה, שחקן הפועל בועיינה שהורחק במשחק מול הפועל צפת, בהעלבת שופט המשחק ואת ארבעת המשחקים הבאים של קבוצתו הוא יראה מהיציע.
עימאד חמודה, מנהל בועיינה, הואשם בהתנהגות בלתי הולמת באותו משחק, נקנס ב-1,000 ₪ בפועל והורחק לחודש מתחומי המגרשים.
ביזרעאל ספגה הפועל מנשיה זבדה,קנס של 500 ₪ בפועל והפסד טכני של 3:0 על שלא הופיעה למשחק מול בני נוג'ידאת.
מוחמד עליסאת, בעל תפקיד במנשיה זבדה, לא קיים את חובותיו למוסד הבירורי והורחק מארבעה משחקים בפועל מתחומי המגרש.
מכבי הר הכרמל נקנסה ב-500 ₪ על שהופיעה ללא מאמן למשחק מול סנדלה גלבוע וחבר הנהלת הר הכרמל, בכר עודה שהעליב את שופט המשחק, נקנס אף הוא ב-500 ₪ והורחק מתחומי המגרשים עד תחילת פברואר.
סנדלה גלבוע עצמה הואשמה בהתנהגות בלתי ספורטיבית באותו משחק ונקנסה ב-500 ₪.
בשומרון הועמד לדין שלומי סיבוני, שחקן מכבי ברקאי, שהורחק במשחק מול הפועל כפר קרע. סיבוני הואשם באיום, הפרת סדר והעלבת שופט וספג עונש הרחקה משמונה משחקים בפועל ועוד שישה על תנאי.
בשרון נקנסה הפועל כפר ברא ב-500 ₪ עקב התנהגות בלתי ספורטיבית במשחק מול מורשה רמה"ש. שחקן כפר ברא, מוחמד עאסי, הואשם בהעלבת שופט באותו משחק, נקנס ב-1,000 ₪ והורחק ממשחק אחד בפועל.
מקרה האלונקה של הפועל עלייה כפ"ס במשחק מול הפועל אורנית לא נעלם, מן הסתם, מעינו של השופט והקבוצה נקנסה ב-1,000 ₪ בפועל ועוד 2,000 על תנאי.
מוחמד חאג' יחיא, חבר הנהלת צעירי טייבה, הואשם בהעלבת שופט ובהתנהגות בלתי הולמת במשחק מול בית"ר אורנית, נקנס ב-1,000 ₪ והורחק ממשחק אחד בפועל ועוד אחד על תנאי.
במרכז הואשם אריה ממה, מאמן מכבי רחובות, בהתנהגות בלתי הולמת במשחק מול מכבי רחובות, נקנס ב-1,000 ₪ בפועל והורחק ממשחק אחד על תנאי.
ענבר מוספי, מאמן הפועל מצליח, הואשם בהעלבת שופט במשחק מול עירוני גדרה, נקנס ב-750 ₪ והורחק בפועל משלושה משחקים.


תגובות

+ הוסף תגובה
1
לשופט שמעון אלקבץ
(קוקוריקו ....: 21:52 29-12-2011)
יא אפס אתה יותר לא תשפוט בקרית גת יותר !!!
2
הנהלת מכבי דליה מגעילים ופחדנים
(אולגה מחכה למכבי דליה: 10:48 31-12-2011)
להזכיר לכם שיש סיבוב שני ואתם מגיעים לאולגה ואדון חלבי מלבי אל תגיע חבל לא יוהבו אותך באולגה ילא לא לא אז לא יכבדו היפוטנת ומחוער שכמוך

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?