מאת: גיא גולדפרב | 28.07.12 | 15:15
מכבי "חנן אוחיון" נצרת עילית יוצאת בשבוע הבא באופן רשמי לדרך. אבי צימברג מונה למאמן הקבוצה. "התחלנו הכל מאפס", אמר היו"ר, שרון סוויסה, "עמותה חדשה, קבוצה חדשה, רק השחקנים בחלקם ישנים.."
קיץ של הכנות ובירוקרטיה הסתיים עבור אנשי הקבוצה החדשה, מכבי "חנן אוחיון" נצרת עילית הסתיים וביום ראשון הבא (5/8) תצא הקבוצה לדרך באופן רשמי כשתקיים את אימון הפתיחה באצטדיון גרין בעיר.
למאמן הקבוצה מונה אבי צימברג שהיה עוזרו של עובד גרינפלד, מאמן וממקימי הקבוצה בגלגולה הקודם כ-מ.כ. מכבי נצרת עילית. גם חלק מהשחקנים ששיחק שם צפוי לחזור כמו יוסי מהרי, ארטיום צ'יזיניוק, עדן חן, קובי סימונוב ורז רבינוביץ' שחוזר מפציעה.
גם היו"ר, שרון סוויסה ומחזיק תיק הספורט בעירייה, רועי כהן ישמשו כשחקנים פעילים. השוער השני של מגדל העמק בעונה שעברה, רומן זולו מונה למאמן השוערים של הקבוצה.
למרות זאת מבקשים להבהיר כי מדובר בקבוצה אחרת וכל זיקה בינה לבין מכבי נצרת עילית הקודמת הינה מקרית בלבד: "מדובר בעמותה חדשה עם חברי עמותה חדשים. הכל מאפס", אומר סוויסה, "כולי תקווה שנוכל לקיים את מפעל ההנצחה לחנן אוחיון ז"ל בכבוד". סוויסה גם מכין את הקרקע לעתיד: "יהיו עוד כמה הפתעות בהמשך."
בנוסף מתכוונת ההנהלה להגיש בקשה להתאחדות לקבל הכרה כקבוצה דתית וכפועל יוצא לשחק רק בימי שישי.
תגובות
+ הוסף תגובה