זוהר יצחק: "שביט יסיים את העונה בטבריה"

אלדד שביט. נמנע מהגיד מה רצונו, בינתיים אלדד שביט. נמנע מהגיד מה רצונו, בינתיים
מיד לאחר עזיבתו של ברוך סער רצו באסי גלבוע למנות מאמן חדש והשם החדש והיחיד שעלה עד כה הוא מאמן עירוני טבריה אלדד שביט. בטבריה מבהירים חד משמעית ששביט יישאר עד תום העונה.

 ראשי אסי גלבוע פנו לראשי עירוני טבריה ובדקו את האופציה להביא את המאמן אלדד שביט לקבוצה. מיד לאחר העזיבה של המאמן ברוך סער חשבו ראשי גלבוע כי שביט הוא המועמד הנכון להוציא את הקבוצה מהבוץ של תחילת העונה. שביט, שנחשב לאחד המאמנים הטובים בליגה במיוחד לאחר שהצליח לעשות מעל ומעבר עם עירוני טבריה בעונה שעברה. אתמול פנו ראשי גלבוע לאנשי טבריה במטרה להחתים את המאמן המוערך אבל ראשי המועדון סירבו לשחרר את המאמן.

בטבריה הסבירו כי הקבוצה בנתה לעצמה דרך בצוותא עם שביט והיא לא מוכנה להרוס את המרקם הקבוצתי. בטבריה חוששים כי העזיבה של שביט תביא לעזיבה גדולה של שחקנים שהגיעו העונה בגלל המאמן. זוהר יצחק התייחס לראשונה לנושא ואמר: "שביט יסיים מבחינתו חד משמעית את העונה בטבריה. זה מחמיא לנו שהרבה קבוצות רוצות את המאמן שלנו אבל גם אנחנו יודעים להעריך את מה שיש לנו. יש לנו את המאמן הכי טוב בליגה ואנחנו לא מוכנים לשחרר אותו".

באסי גלבוע אכן מבינים את המצב כי שביט תחת חוזה בטבריה ובימים הקרובים אמורה להתכנס שוב הנהלת הקבוצה ובה יוחלט על זהות המאמן או יותר נכון עד כמה תהיה מוכנה ההנהלה מהתענכים להתפשר בכדי להביא אליה את המאמן הטברייני. " אם שביט היה מביא את השחרור מטבריה, הוא כבר היה מאמן מאתמול. כרגע יש מצב נתון ותוך שבוע נחליט" אמר גורם בגלבוע והוסיף: "בינתיים מאמן הכושר אבינועם כוכבי יעביר את האימונים ולא מן הנמנע שיעביר גם את המשחק הקרוב של הקבוצה".

שביט עצמו הגיב: "הנושא נמצא בבדיקה של שתי ההנהלות וכל החלטה תהיה מקובלת עלי". ראוי לציין כי ישנו קשר טוב בין שתי ההנהלות ולכן אומנם כרגע ישנו סירוב מצדה של טבריה אך ישנה תחושה שלבסוף תהיה הסכמה לגבי מעברו של שביט לגלבוע. אגב, אתמול אחר הצהריים הגיע ברוך סער לאימון בכדי להיפרד מהשחקנים והשיחה ביניהם הוגדרה כקשה. שחקנים לקחו קשה את העזיבה של סער: "רק אנחנו אשמים במצב שלנו. היינו מאוד רוצים לראות את ברוך נשאר".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שביט זה הסמל שלנו
(טברייני: 10:26 03-12-2012)
2
אני תומך בלהביא את שביט
(תענכי: 11:01 03-12-2012)
3
הגלגל הסתובב
(עפולאי אסלי: 11:17 03-12-2012)
מה קרה גלבוע? אתם פונים למאמן תחת חוזה עדיין בטבריה שיבוא אליכם? לפני כמה שבועות בכיתם שעפולה פונה לשחקנים תחת חוזה בקבוצות אחרות וקיטרתם על זה,הגלגל הסתובב...תפסיקו ללכלך על עפולה כבר.
5
מאמן עשר ויותר חשוב בן אדם
(עמינדב חכמון: 15:00 03-12-2012)
אלדד שביט הוא אחלה בן אדם ,מדבר בגובה העיניים,נחמד והאוהדים אוהבים אותו,הוא בטח שלא אשם במצב,שאין תקציב מסודר זה אחד הדברים שנגרמים למצב הזה,עירוני טבריה עוד תהיה בפלייאוף העליון.וחבל שאין לנו ראש עיר שאיכפת לו מהספורט באמת
6
זהר אמרנו לך שביט אינטרסנט
(טברייני: 20:39 03-12-2012)
זהר שביט מאמן כושל 6 הפסדים רצופים ורק כתבות אמרנו לך חולה תקשורת ורוצה לברוח לטבריה עם זהר לא לוקח אותו הוא נשאר בבית עד היום בלי קבוצה כל היום כתבות זהר אמרנו לך
7
ל6 ארבעה הפסד
(זלמן שושי: 07:51 04-12-2012)
8
זהר יצחק כנס דחוף מי זה המאמן שלך
(אוהד מושבע: 15:58 04-12-2012)
במקום שיגיד אני נשאר בטבריה הוא מורח את כל התיקשורת ושולח אותה אליך מאמן חוצפן עשיתה לו טובה שלקחת אותו היה בבית הזהרנו אותך ממנו וגם עכשיו הוא מצפה שתשחרר אותו
9
לא רוצים את שביט בגלבוע
(אוהדי גלבוע: 15:59 04-12-2012)
המאמןם נכשל בטבריה ובעפולה לא רוצים אותו בטבריה זהר יצחק תשאיר אותו אצלכם
10
זהר שביט כל היום מתעסק בתיקשורת ולא בכדורגל ובקבוצה שלך מה שמעניין אותו כל היום זה כתבות ולברוח מטבריה שכח מה עשית בשבילו
11
לא רוצים אותך בגלבוע לך לעפולה שריסקת אותם
12
בנאדם ואחלה מאמן.שיהיה בהצלחה מה שחא יהיה
13
שביט מאמן כפוי טובה היזדמנות ראשונה מחפש לברוח מטבריה זהר אמרנו לך הוא איש תקשורת לא מאמן חולה פרסום

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?