ברגע האחרון: נס ציונה העבירה מאזן בבקרה

לא, הקבוצה עדיין לא נשארת בליגה הלאומית אך בכדי לשמור על סיכוי שזה יקרה היא הייתה חייבת להעמיד מאזן לבקרה. כמה שעות לפני סגירת המועד (יום חמישי) הוגשו המסמכים לבקרה. כעת מחכים לא.א. פחם

שעה שכולם מתעסקים בספקולציות מה יעלה בגורלה של מכבי אום אלפחם, התנהלה מאחורי הקלעים ביום חמישי האחרון דרמה לא קטנה בהשתתפות הסקציה נס ציונה.
מסתבר כי הקבוצה הייתה חייבת להעביר לבקרה התקציבית עד לשעה 17:00 מאזן כספי של העונה האחרונה בכדי לקבל את זכות הראשונים להישאר בליגה הלאומית במידה וא.א. פחם לא תצליח להעמיד תקציב. במידה וזה לא היה קורה, זכות הראשונים הייתה עוברת אוטומטית להפועל כפר סבא.

על פניו הייתה זו משימה בלתי אפשרית מכיוון שכידוע, מאז אמצע העונה שעברה שרויה הקבוצה בכאוס כלכלי מוחלט. באקט של חירום פנו ראשי הקבוצה אל רואה החשבון של הקבוצה ותוך מספר שעות הועברו למשרדי הבקרה התקציבית כל המסמכים הדרושים.

נכון לעכשיו, ממתינים בקבוצה למוצא פיו של בית הדין העליון האמור לפסוק בעניינה של מכבי א.א. פחם שע"פ ההערכות צריכה להציב ערבויות של כמיליון וחצי ש"ח כדי לשחק בעונה הבאה בליגה הלאומית. שלא לייחוס אמרו גורמים בקבוצה שהם חוששים מפוליטיקה מצד התאחדות בנושא.

בתוך כך נעשים מאמצים כדי להסדיר את נושא ניהול הקבוצה. מי שנראה יקבל את הזכויות הוא עו"ד איציק אבישר. הנושא עדיין מצריך את אישור העמותה.
עוד נודע ל"דאבל פס" כי תקציב הקבוצה במידה והיא תישאר בליגה א' אמור לעמוד על 1.6 מיליון שקל נטו.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
מה זה?אתם רק מחפסים כתבות.כנסו
(אחד שיודיע: 23:53 03-08-2013)
אום אל פחם קבוצה חזקה עם שמעון הדרי והיא הולכת לעלות והתקציב שלה מוכן
3
נס ציונה תתכוננו לליגה א
(מבין כדורגל: 01:14 04-08-2013)
מכבי אום אל פחם תשאר בלאומית כאילו רק למכבי אום אל פחם יש בעיות כלכליות יש קבוצות שיש להן חובות פי כמה וכמה ממכבי אום אל פחם
4
אום אל פאחם כבר ירדה
(אחד שמבין: 09:59 04-08-2013)
עכשיו היא צריכה לשכנע את דייני בית הדין העליון שההחלטה מוטעית. הסיכויים חלקיים
5
למספר 4
(אחד שמבין: 10:31 04-08-2013)
ההחלטה כבר נפלה מכבי אום אל פחם נשארת בליגה רק בשבוע האחרון החזירו לקבוצה 3 נקודות משום שהקבוצה החזירה חובות לכן כפר סבא ונס ציונה תפסיקו לחלום לשחק בלאומית ותתכוננו טוב לליגה א שהיא ליגה לא פחות קשה מהליגה הלאומית ולא בטוח שבסוף העונה תעלו
6
כאוס מוחלט. לא הגישו אפילו מאזנים של עונה שעברה. ראש העיר יפול אם יזרוק כספי ציבור כשיש עדיין ים חובות. בקיצור, ללכת דחוף לפירוק ולשקם את הקבוצה המיותרת הזאת.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגה א' בסיום העונה?