מה נאמר ומה נגיד. יום כזה מטורף לא היה הרבה זמן...
הפועל הרצליה פירקה את עירוני חדרה למרות שזו הייתה טובה הרבה יותר. השקמה נוצחה בכפ"ס וצפרירים הובסה 3:0 בקרית גת. בתחתית השיגה נחלת ניצחון רביעי רצוף הפעם על טייבה, כמו מבשרת שניצחה בערד, בקיצור ב-ל-ג-ן.
בצפון שוב נזקקה אלאהלי א.א. פאחם להרבה מזל כדי לגבור בדרבי על מכבי, עירוני גברה בקלות על צור שלום.
עפולה הרחיקה את מכבי כפר קנא מהצמרת לאחר שגברה עליה 0:2 ואילו טבריה ממשיכה להתדרדר לאחר הפסד לגלבוע.
מכבי יפו הגדילה את הפער בצמרת ל-4 נקודות לאחר דרמה גדולה בדרבי, אזור עם תיקו 0:0 שלישי ברציפות, הפעם בכפר קאסם ואילו שיכון ותיקים הדהימה את קרית אונו.בכורה גדולה לגאורגי דרסיליה במדי עוצמה חולון עם בישול ושער . גם משה גלאם כיכב בבכורה שלו בשרון נתניה אולם שער ובישול שלו לא עזרו לקבוצה שנוצחה.
בכורה פחות טובה בלשון המעטה הייתה לעופר שיטרית במדי האורתודוכסים לוד שהובסה ברהט ע"י הפועל. שיטרית שהיה חלש מאד הורחק לאחר דיבורים מיותרים עם השופט. בהמשך הורחקו עוד 3 מחבריו לקבוצה שסיימה את המשחק עם 7 שחקנים..
בני אילת וצעירי רהט שוב לא ניצחו עובדה שנוצלה ע"י שיכון המזרח ורמלה לצמצם פערים. קרית גת נוצחה במפתיע בבית ע"י טירת שלום.
בבית שאן ראו 1,000 צופים את הדרבי ההיסטורי של מכבי והפועל (מסילות) בסיומו ניצחה האחרונה, 1:2. הפועל ד.א. כרמל ניצחה בדרבי שלה את עוספיא והגדילה את מאזנה ל-13 ניצחונות מפתיחת העונה.
בליגה ג' השיגה בני ראמה ניצחון שני ברציפות, אולגה הסתפקה רק ב-2:5 על פרדס חנה, תל מונד מתרקחת מהצמרת לאחר תיקו 0:0 עם אחווה טייבה, גדנ"ע בורחת בת"א לאחר ניצחון ותוצאות תיקו של שתי האורניות ורו"ח ת"א (עם בית"ר), במצליח פוצץ המשחק בין הפועל המקומית למכבי רחובות לאחר שאבנים נזרקו למגרש ובדרום נזקקה שגב שלום להרבה מאמץ כדי לגבור על צעירי אלהואשלה.
ליגה א' דרום:
סיום: הפועל ערד-מבשרת ציון 2:1 (1:0)
חצי השעה הראשונה הייתה בשליטה של ערד שהגיעה ל-3 הזדמנויות טובות אולם השער נפל דווקא בצד השני. בדקה ה-32 פרץ עוז צבאג מחצי המגרש, הגיע לקו ה-16 ושלח כדור מסובב בחצי גובה ליד הקורה ופנימה, 0:1 למבשרת.
בדקה ה-55 הכפילה מבשרת את יתרונה כתוצאה מטעות חמורה של בלם ערד, יבגני גופמן שנגח לשערו הוא.
שלוש דקות מאוחר יותר חזרה ערד למשחק כשבר חביב נגח מקרוב פנימה כדור קרן. עד לסיום לחצה ערד אולם מבשרת במשחק משוחרר לא הייתה רחוקה מהשלישי.
סיום: עירוני כפר יונה-מכבי יבנה 1:2 (0:1)
כפר יונה לא חיכתה הרבה ועלתה ליתרון כבר בדקה ה-3 משער של שי כחלון. למרות הפיגור לא התעוררה יבנה וכפר יונה הייתה קרובה יותר לשני מאשר היא לשוויון.
בהפסקה קיבלו ככל הנראה שחקני יבנה שטיפה ובמחצית השנייה התהפכו היוצרות ובדקה ה-58 היה זה אורי קרגולה שהשווה. כפר יונה לא הרימה ידיים ו-2 דקות לסיום היה זה אדם לם שהשיג את שער הניצחון.
סיום: עירוני נתיבות-מכבי עמישב 1:3 (1:1)
23 דקות הצליחה עמישב להחזיק מעמד אולם אז נשברה וספגה את הראשון מרגליו של איציק פרץ. עמישב לא הרימה ידיים ועל סף המחצית הצליחה להשוות משער בדקה ה-44 של משה חליווה בנגיעה הראשונה שלו בכדור בפריצת יחיד.
7 דקות מפתיחת המחצית היה זה מאור פחימה שהחזיר את היתרון למקומיים.
עמישב רצתה לחזור למשחק אולם נתיבות הייתה זו שסגרה עניין בדקה ה-90 משער נוסף של פרץ.
סיום: מכבי קרית גת-צפרירים חולון 0:3 (0:2)
יוגב אלקבץ העלה את קרית גת ליתרון בבעיטה מ-18 לקורה ופנימה כשעוד לא חלפה רבע שעה של משחק. בדקה ה-32 עלו נתנאל בן אבו ושוער צפרירים, עדי בויטר לכדור גובה, השופט הבחין בשוער דוחף את החלוץ ופסק על כדור 11 שנוי במחלוקת אותו ניצל אסף שריקי כדי לקבוע 0:2 למקומיים.
במחצית השנייה ניסתה צפרירים לחזור למשחק אולם בדקה ה-69 היה זה נתנאל בן אבו שכבש את השלישי כשהסתנן בין 3 שחקנים של חולון.
סיום: בית"ר כפר סבא-השקמה רמת חן 0:2 (0:2)
40 דקות שקולות הסתיימו כשקובי דומר כבש את הראשון. השקמה נראתה המומה משהו ועל סף ההפסקה הגדיל רפי בלו את יתרונה של כפ"ס.
המחצית השנייה ניסתה השקמה לחזור אולם דווקא כפ"ס הייתה קרובה יותר לשלישי והסתפקה בסיום.
סיום: קרית מלאכי-הפועל כפר שלם 1:0 (0:0)
בדקה ה-15 השאיר גיא אבן מכפר שלם כדור לדודי ליברמן שמ-25 מטר הפציץ את המשקוף של קרית מלאכי.
בדקה ה-48 עלתה כפר שלם ליתרון לאחר ששרון רפאל נגח כדור רוחב לשערו הוא. בדקה ה-72 נותרה כפר שלם ב-10 שחקנים לאחר שדודי ציקיאשוילי פגע בחנן אלקיים והורחק באדום ישיר.
סיום: שמשון בני טייבה-הפועל נחלת יהודה 1:0 (1:0)
נחלת המשיכה את המומנטום החיובי. בדקה ה-37 זכתה בפנדל אותו בעט ציון עזרא שוער טייבה עצר ועל הכדור החוזר עט הובגן פלאקה שמהאוויר בעט פנימה, 0:1 לאורחים.
סיום: עירוני חדרה-הפועל הרצליה 3:0 (1:0)
על סף המחצית ובניגוד גמור למהלך המשחק עלתה הרצליה ליתרון משער של עוז אחדות בדקה ה-43 שחתם מתפרצת לאחר בישול של יניב דוד.
חדרה ניסתה לחזור למשחק במחצית השנייה הפקירה את ההגנה ובדקה ה-87 שילמה את המחיר כשעומר פרץ מ-20 מטר שיגר טיל לחיבור. שתי דקות מאוחר יותר היה זה בן שטיינברג שדחק כדור רוחב של אורי אברהם וסגר עניין.
ליגה א' צפון:
סיום: הפועל עירוני אום אל פאחם-מכבי צור שלום 1:3 (0:1)
עירוני א.א. פאחם לא לקחה סיכונים ופתחה במתקפה רבתי על שערה של צור שלום וכבר בדקה ה-7 עלתה ליתרון משער של נביל נאסראלדין. צור שלום עוד הצליחה להשוות במחצית השנייה אולם צמד של אמיר אבוערר בדקות 64 ו-72 הבטיח את הניצחון לסגנית המוליכה.
סיום: עירוני טירת הכרמל-בני ג'דידה 1:4 (0:2)
שלומי עשור (15) וחומי לוי (38) העלו את טירת הכרמל ל-0:2. כארם שיבל צימק בדקה ה-51 אולם הרחקה של איקרמי כיאל האורח בדקה ה-64 סגרה עניין. וויאם זידאן קבע 1:3 בדקה ה-84 ואת התוצאה חתם שלומי עשור בשערו השני במשחק בדקה ה-88.
סיום: הפועל עפולה-מכבי כפר קנא 0:2 (0:1)
יקי ויצמן העלה את הפועל עפולה ליתרון כבר בדקה ה-8. בדקה ה-59 הורחק וואג'די אבויונס משורות כפר קנא לאחר שפגע מאחור ביובל שווט.עפולה ניצלה את יתרונה המספרי ובדקה ה-65 היה זה יקי ויצמן שהבטיח את הניצחון והרחיק את מכבי כפר קנא מהצמרת הגבוהה.
סיום: אסי גלבוע-עירוני טבריה 1:2 (0:2)
חן קקון העלה את גלבוע ליתרון בפנדל לאחר הכשלה של שוער טבריה, אסף מנדס על אמיר דיאב. יניב דרעי ביסס את היתרון. טבריה התעוררה במחצית השנייה אולם רק הצליחה לצמק משער של רז חן בדקה ה-55.
סיום: ג'ת אלאהלי-מכבי אום אל פאחם 0:1 (0:0)
עוד ניצחון דחוק וקשה לאלאהלי. במשך 90 ויותר דקות נאבקה במכבי העקשנית ושתי דקות בתוספת הזמן שלח עלי סלים את רוברט ארחיל וזה מקרוב כבש את שער הניצחון היקר שהשאיר את פער 3 הנקודות בצמרת על כנו.
ליגה ב דרום א':
סיום: מחנה יהודה-בקעת הירדן 0:1 (0:0)
מחצית ראשונה חלשה להחריד של שתי הקבוצות בה כמעט ולא נרשמו הזדמנויות הסתיימה ללא שערים. במחצית השנייה המשיכה המגמה אך בסופו של דבר היו אלה המקומיים שעלו ליתרון בדקה ה-66 משער של עדו רצון. הבקעה לחצה אולם ללא הצלחה והשער נשמר עד לסיום.
סיום: מ.כ אור יהודה-הפועל פרדסייה 2:1 (0:0)
לאחר מחצית ראשונה מאופסת העלה אביעד זרביב את אור יהודה ליתרון אולם פרדסיה השלימה מהפך מדהים בעשר הדקות האחרונות מצמד שערים של יאן סולימנוב.
סיום: השרון נתניה-בית"ר פתח תקוה 4:3 (2:1)
ניצחון חשוב ביותר לפ"ת שברחה מהתחתית. השרון הוליכה משער של משה גלאם, דודי רוזנפלד 1:1 ומשה סורמלו עשו מהפך עד למחצית. וילי כחלון השווה ל-2:2 אולם דודי רוזנפלד ושלומי קצר עשו 2:4 לזכותה של פ"ת. שימי אדרי צימק בפנדל בדקות הסיום.
סיום: בית"ר רמת גן-רמת ישראל 0:9 (0:3)
תבוסה קשה לרמת ישראל. ליטף נחום חגג עם שלושער, משה ג'רבי עם צמד. דודי בכר, אלירן שטרן, יקיר יעיש ושער עצמי השלימו את התשיעייה.
סיום: הפועל קרית אונו-שיכון ותיקים 2:1 (2:0)
כבר בדקה ה-4 העלה אייל דבי את שיכון ותיקים ליתרון מפתיע על השלישית בטבלה. יוסי הייקושלר המשיך את המומנטום של ותיקים ובדקה -10 קבע 0:2 מהמם.
אונו התעוררה אולם לא הצליחה לפרוץ את ההגנה הצפופה של ותיקים. בדקה ה-85 צימק עומרי כהן ל-2:1 אך לא יותר מזה.
סיום: בני יפו-מכבי יפו 2:1 (1:1)
בני יפו הפעילה את הנשק שהיחיד שעמד לרשותה, האגרסיביות מה שהצליח לה במשך 25 דקות, אז הוכשל ארז ירימי ואת הפנדל בעט דודי ביטרן פנימה. לא חלפו 2 דקות ואחמד כחיל השווה במתפרצת. בדקה ה-34 נגח כפרי אגסי כדור מצוין אולם יוסי כהן שוער בני יפו היה במקום והציל, 1:1 במחצית.
במחצית השנייה שכבה מכבי יפו על שערה של בני יפו, הרבתה להחמיץ וזאת עד לדקה ה-95. אז פרץ בני שרקט באגף, הגביה לראשו של רן פוליקר שנגח פנימה, 1:2 למכבי יפו לאכזבתם הגדולה של בני יפו.
סיום: מ.ס כפר קאסם-הפועל אזור 0:0
תיקו אפס שלישי ברציפות של אזור שממשיכה לראות את מכבי יפו בורחת.
סיום: עוצמה חולון-אורתודוכסים יפו 0:3 (0:1)
איזו בכורה מוצלחת לגאורגי דרסליה. הוא בישל את הראשון לרועי בגימוף בדקה ה-38 והיה גם זה שכבש את השני בדקה ה-70. רבע שעה לסיום נותרה האורתודוכסים ב-10 שחקנים לאחר הרחקה של רועי חולי ולקראת הסיום היה זה אבירן קרוואני שסגר עניין.
ליגה ב דרום ב':
סיום: מ.ס קרית גת-טירת שלום 1:0 (1:0)
פנדל מוצלח של צ'רלי אטיאס בדקה ה-22 הספיק לטירת שלום כדי להפתיע את קרית גת. במהלך כל המחצית השנייה שכבו המקומיים על שער האורחים שיכולת גדולה של שוערם שמרה על הנקודות היקרות.
סיום: מכבי שעריים-צעירי רהט 1:1 (0:0)
לעיני אורח הכבוד במשחק, נתי עזריה עוזר מאמן מכבי נתניה מקווה בשערים לחולל הפתעה. שעריים אמנם שלטה קלות במחצית הראשונה אך לא הצליחה להבקיע.
המחצית השנייה הייתה שקולה אולם בדקה ה-80 היה זה אלעד ג'מיל המקומי שקבע 0:1 מפתיע לשעריים. רהט לחצה וכמו בשבוע שעבר הצליחה חהשוות בתוך תוספת הזמן כששלומי סיבוני בעט כדור חופשי פנימה.
סיום: מ.ס דימונה-בית"ר גבעת זאב 2:2 (1:1)
עמי ועקנין העלה את גבעת זאב ליתרון מהנקודה הלבנה לאחר שרן דדיה הוכשל ברחבה. משה סטקלר השווה לא לפני שגל צרויה מדימונה הורחק עוד במחצית הראשונה.
נתי בן לולו בנגיעה הראשונה שלו בכדור העלה את דימונה ליתרון 0:2 בבעיטה מ-35 מטר לחיבור בדקה ה-88. דקה לאחר מכן היה זה שי מזרחי שהשווה בשער שנוי במחלוקת. דימונה טענה לעבירה על שוערה ובמגרש פרצה מהומה שגרמה להפסקתו של המשחק ל-5 דקות. בדקת הסיום הורחק גם גלעד בניון משורות דימונה.
סיום: מ.ס באר שבע-עירוני רמלה 1:0 (1:0)
רמלה עלתה ליתרון בדקה ה-25 משער של אורן זוהר שהחזיק עד לסיום.
סיום: מכבי שדרות-הפועל מרחבים 4:2 (1:0)
דודו ועקנין כבש את הראשון של מרחבים במחצית הראשונה. רמי ג'ורנו קבע 0:2, שדרות צימקה ל-2:1, אייל דיין עשה 1:3, שדרות צימקה שוב אולם אריאל גמון סגר עניין עם הרביעי של מרחבים.
סיום: בית"ר מעלה אדומים-בני אילת 0:0
המחצית הראשונה הייתה שקולה ודלה באירועים והסתיימה ללא שערים. אילת לחצה והייתה טובה יותר אולם יכולת מצויינת של חגי ממן השאירו את התיקו על כנו.
סיום: שיכון המזרח-מכבי באר יעקב 2:3 (1:1)
רווה אייזנקוט העלה את השיכון ליתרון ראשון, שי גבאי השווה לזכותה של באר יעקב עד למחצית. יוסי דרווישה החזיר את היתרון למקומיים בתחילת המחצית השנייה. באר יעקב לא ויתרה ובדקה ה-85 היה זה אילן גור שהשווה.
בניגוד למחזור הקודם הפעם היה זה אמיר עזרא שכבש בדקה ה-90 והעניק את הניצחון למקומיים.
סיום: הפועל רהט-אורתודוכסים לוד 0:6 (0:1)
עופר שיטרית אמנם פתח בהרכב אך בדקה 26 באקר אבומוסא הפתיע את האורחים כששיגר טיל מ-20 מטר לחיבורים.
בדקה ה-62 הורחק עופר שיטרית לאחר שפלט מספר מילים מיותרות לעבר השופט בעקבות פנדל שלא נשרק לזכותו. 4 דקות מאוחר יותר הורחק גם נתי אברהם האורח.
עם 9 שחקנים לא היה ללוד מה למכור. מאג'ד אלקסאסי קבע 0:2 בדקה ה-70 ורבע שעה לסיום שער עצמי של תמיר טובול שדחק כדור רוחב של אמיר אלפיניש סגר עניין. קאיד אלעאטרש כבש צמד בדקות 78 ו-83. אשרף אל קסאסי השלים את התוצאה בדקה ה-89. לפני הסיום הורחקו משורות לודגם יוסי עמר ואסי אסולין והקבוצה סיימה את המשחק ב-7 שחקנים.
ליגה ב צפון א':
סיום: אחווה כפר מנדא-מכבי עכו 0:0
תיקו ללא שערים שני ברציפות של עכו. הישאםחלומי הרבה להחטיא לזכותה של כפר מנדא. בדקה ה-70 זכתה עכו בפנדל אולם שוער מנדא, ג'וואד עדאווי הדף והשאיר לפחות נקודה אצל המארחים.
סיום: הפועל סכנין-סקציה מעלות תרשיחא 0:0
משחק משעמם ודל באירועים שלא הניב שערים.
סיום: מכבי כאבול-צעירי ביר מכסור 2:0 (1:0)
פנדל מוצלח של נאסים בסול במחצית הראשונה הוליך את מכסור ליתרון. כאבול לחצה ולקראת סיום הפקירה את ההגנה עובדה שנוצלה ע"י נאעל גדיר שסגר עניין בדקה ה-90.
ליגה ב צפון ב':
סיום: בני בקה-מכבי אור עקיבא 0:0
אור עקיבא שלטה במשחק אולם לא עזרה לה גם העובדה שבקה נותרה ב-10 שחקנים עשר דקות לסיום.
סיום: הפועל מגדל העמק-רמות מנשה 2:0 (2:0)
ליאור לוי העלה את רמות מנשה ליתרון לאחר הכשלה על גל מזרחי, נימרוד בר ניר ביסס את היתרון שהחזיק עד לסיום.
סיום: הפועל עוספיא-הפועל דליית אל כרמל 1:0 (0:0)
שער בדקה ה-46 של רחיב חסון הספיק להפועל דלייה כדי להשיג ניצחון 13 ברציפות הפעם בדרבי שנערך בירכא.
סיום: מכבי בית שאן-הפועל מסילות בית שאן 2:1 (1:0)
הדרבי המסקרן של בית שאן שייך לסילות שהשיגה ניצחון חשוב ביותר לעיני 1,000 איש. שגיב לוזון הוליך את מסילות ליתרון ממש על סף ההפסקה. עופר סתווי קבע 0:2 בדקה ה-60. מוטי אוחיון צימק כרבע שעה לסיום.
ליגה ג' תל אביב:
סיום: רואי חשבון ת"א-בית"ר אורנית 3:3 (2:1)
למרות חסרונם של 3 משחקני ההרכב של אורנית שהורחקו לא הייתה רחוקה הרבה מלנצח. גיא יצחקוב אמנם העלה את רואי חשבון ליתרון 0:1, אולם עד ההפסקה הפכה אורנית את התוצאה מצמד של איתי יפת. יצחקוב השווה ל-2:2 אולם אורנית למרות ששיחקה ב-10 שחקנים עלתה ל-2:3 משער של לירן בן יעקב. גיא יצחקוב מנע מבוכה גדולה מרואי חשבון כשהשווה וחתם את תוןצאת המשחק.
סיום: ברית מעוף-גדנ"ע תל אביב 1:0 (1:0)
תנאי המגרש השפיעו בעיקר על גדנ"ע שלא שיחקה טוב אולם הסתפקה בשער בודד של דודי מרסיאנו בדקה ה-7 מבישול של יום טוב כהן.
סיום: הפועל אורנית-מחניים רמת גן 1:1 (0:1)
עוד אכזבה גדולה לאוהד בוזגלו. בדקה ה-27 עלתה אורנית ליתרון משער עצמי של עידן אלני. יוסי מור השווה לזכות מחניים בדקה ה-50. אורנית ניסתה להכריע את המשחק אולם ללא הצלחה.
סיום: הפועל קרית שלום-אליצור יפו 2:1 (1:0)
אליצור יפו הוליכה במחצית משער של אלי כהן דקה למחצית. ארז לוי השווה עשר דקות לסיום אולם יפו לא הרימה ידיים והשיגה את הניצחון משער של עדי כהן בדקה ה-80.
סיום: נווה גולן-בית"ר עזרא 0:0
למרות ההפרש בטבלה נווה גולן הייתה זו שכפתה תיקו ללא שערים על בית"ר עזרא העקשנית שהייתה טובה הרבה יותר ולולא יכולת מצוינת של שוערה הייתה יורדת מובסת.
ליגה ג' שרון:
סיום: צעירי טייבה-הפועל הוד השרון 1:3 (1:1)
יוסף ג'בארה העלה את טייבה ליתרון כבר בדקה ה-8. עדי אישטה השווה בדקה ה-35 וקבע את תוצאת המחצית. עשרים דקות לסיום החזיר פאדי זמירו את היתרון לטייבה. מועתסם עבדלקאדר בעזרתו של שחקן יריב הבטיח בתוספת הזמן את הניצחון.
סיום: מ.ס תל מונד-אחווה טייבה 0:0
תוצאה מאכזבת לשתי הקבוצות שקיוו להידבק לצמרת הגבוהה.
סיום: בני רעננה-הפועל כפר ברא 1:3 (0:2)
אלי שפיאן ואלי צורף כבשו במחצית הראשונה. שפיאן היה זה שחתם את מסכת הכיבושים של רעננה. כפר ברא הצליחה לצמק לפני הסיום.
ליגה ג' מרכז:
סיום: בית"ר יפו-מ.ס ראשל"צ 1:1 (0:0)
הזמר, ליאור מיארה העלה את יפו ליתרון בבעיטה חופשית יפייפיה מ-20 מטר אולם היתרון לא החזיק והראשונים השוו רבע שעה לסיום.
סיום: אליצור יהוד-מכבי אור יהודה 2:0 (0:0)
לאחר מחצית ראשונה מאופסת זכתה אור יהודה בכדור 11 לאחר שאבי מימון מיהוד הכשיל שחקן שעה שהיה האחרון בדרך שלו לשער. עם 10 שחקנים לא הצליחה יהוד לחזור למשחק וספגה את השני לקראת הסיום.
פוצץ: הפועל מצליח-מכבי רחובות 1:1 -הופסק בדקה ה-80
בדקה ה-25 הוכשל אסף כהן ברחבה, הכשלה שהובילה להרחקה של יאיר אבוחסירה מרחובות אך יוסי אלוק החטיא את הפנדל והמחצית הסתיימה ללא שערים.
עם פתיחת המחצית השנייה העלה דודי אלקסלסי את רחובות ל-0:1, חמש דקות לאחר מכן השווה אסף כהן.
בדקה ה-70 נפגע צחי וונדג'מן ממצליח ושכב על הדשא. אוהדי רחובות החלו להשליך אבנים לעבר המגרש כנראה, במטרה לגרום לוונדג'מן לקום ולמנוע בזבוז זמן. בתגובה לאירועים התעמת קפטן מצליח, משה נונה הגדול עם אותם אוהדים והורחק. במגרש פרצה מהומה והשופט שרק לסיום.
סיום: בני יצ'אלאל-הפועל רמלה 0:5 (0:2)
אורי פיסחא ואילן טפרה כבשו לזכות הרחובותים במחצית הראשונה. איתן ישעיהו, חזקי טייה ואמיר בלטה השלימו את החמישייה.
סיום: א.ס חולון-בני שפי יהוד 3:2 (0:2)
בני שפי הוכיחה אופי. אביטל פרדוני ואבי כהן ישירות מהקרן העלו את החולונים ליתרון מפתיע של 0:2 במחצית. אלעד בלי, תמיר בן שושן ורועי סממי עשו מהפך מדהים וחשוב במחצית השנייה.
ליגה ג' דרום:
סיום: מ.ס חבל מודיעין-הפועל חורה 1:3 (0:0)
לאחר מחצית ראשונה מאופסת העלה איברהים אלקיעאן את חורה ליתרון. אודי זרדב השווה בדקה ה-83 ואילו אלון מכיס השלים את המהפך במהלך בו הורחק גם שוער חורה, ציון קצב לאחר שטען בפני השופט כי נדחף והחל מתווכח עימו. עם 10 שחקנים לא יכלה חורה לחזור למשחק ועד לסיום היה זה יחיאל חאבה שקבע 1:3. בדקה ה-93 הורחק גם קאיד אלמסעודין.
סיום: הפועל תל שבע-עירוני מודיעין 1:1 (1:1)
יוני זכריה העלה את מודיעין ליתרון, אלי אברהמי השווה עוד לפני ההפסקה וחתם למעשה את תוצאת המשחק.
סיום: עירוני בית שמש-בית צפפה 0:5 (0:2)
בית שמש לא התקשתה להביס את צפפא החלשה. בן בנימין ושי ארוך כבשו במחצית הראשונה. עובד אבוטבול הוסיף צמד במחצית השנייה כשבתווך היה זה עומרי כהן שקבע 0:4.
סיום: מכבי שגב שלום-צעירי אלהושלה 0:1 (0:1)
מחמוד אבוסבילה כבש את השער היחיד במשחק במחצית הראשונה. ג'מיל אבובילאל החטיא גם פנדל בדקות הסיום.
ליגה ג' שומרון:
סיום: מכבי נווה שאנן-הפועל יוקנעם 4:0 (1:0)
יוקנעם לא התקשתה לפרק את נווה שאנן כשאמיל קסטיאל בלט עם שלושער בדקות 42, 47 ו-70. בתווך היה זה עדי בן עמי שכבש את השלישי בדקה ה-60.
סיום: מכבי דלית אל כרמל-בית"ר חדרה 0:6 (0:3)
חנאן אסד כבש צמד במחצית הראשונה ויחד עם חנא פרהוד שכבש בפנדל הוליכו את דלייה ליתרון מבטיח של 0:3 במחצית. בשנייה היו אלה חנן אסד וחנא פרהוד שקבעו 0:5, הית'אם פחמאווי המצטיין במשחק עם 4 בישולים כבש את השישי.
סיום: מ.ס גבעת אולגה-בית"ר פרדס חנה 2:5 (0:3)
שני שערים מהירים של שלומי סיבוני ואבירן תורג'מן העמידו את אולגה ביתרון נוח כבר בפתיחת המשחק. אפרים טקה חתם את תוצאת המחצית. את המחצית השנייה פתח תורג'מן בכיבוש שערו השני, משה גבאי קבע 0:5 ועד לסיום הורידו האולגאים את הרגל מהדוושה ואפשרו לפרדס חנה לחזור למשחק.
ליגה ג' גליל עליון:
סיום: הפועל בני ראמה-הפועל ג'ת הגלילית: 1:3 (0:2)
נאשד וואדים ורידאן פארס העלו את ראמה ליתרון 0:2, ג'ת צימקה ל-1:2 עוד לפני המחצית. במחצית השנייה היה זה נאשד וואקים שסגר עניין.

צחי תייר,האם מאמן חדרה יפתח היום פער משמעותי בצמרת?.(צילום:לירן דורף)
תגובות
+ הוסף תגובה