אחרי 4 נצחונות בששת משחקיה האחרונים נעצרה היום הפועל פרדסייה בביתה דווקא ע"י הפועל מחנה יהודה שמתחילה להראות סימני התאוששות מפתיחת עונה חלשה כמו שעשתה פרדסייה לאחרונה.
פרדסייה פתחה את המשחק בסערה וכבר בדקה העשירית הגיעה למצב ראשון שלאחר בלבול בהגנת מחנה יהודה אורי לומניץ קשר המקומיים בועט כדור מצויין ששוער מחנה רן אליאס הודף בקושי.
לאחר כמה דקות מחנה יהודה יוצאת להתקפה נאה מצד ימין כאשר רמי רוזליו קשרה של הקבוצה מתעתע במגן פרדסיה ומרים כדור לתוך הרחבה שם משתלט על הכדור עידו רצון שמתמהמה משום מה ומאבד את הכדור במצב טוב לכיבוש.
המשחק החל להיות משעמם מכאן ועד לדקה ה 40 כאשר החמצת המשחק מגיעה מכיוונה של פרדסיה שתומר מלאכי מבצע דאבל פס נפלא עם יאן סולימנוב שמשאיר את מלאכי לבד מול אליאס שוער מחנה ומשום מה החליט מלאכי לבצע מעין בעיטת גליץ' לכיוון השער אך הכדור עולה מעל המשקוף, החמצה נוראית של מלאכי ופרדסיה.
במחצית 0-0.
מחצית שניה נפתחה עם שער מהיר שהעיר מחדש את המשחק.
בדקה ה-48 קרן לזכות מחנה יהודה של רמי רוזוליו מוצאת במדוייק את רגלו של מור זאבי שחזר רק השבוע מהוד השרון לקבוצה וזאבי מרשית מקרוב לרשת הגבוהה 1-0 למחנה יהודה.
מכאן ואילך נראתה רק קבוצה אחת על המגרש וזוהי דווקא פרדסיה כאשר מלאכי ולומניץ מנווטים את המשחק היטב. דקה עברה מאז הגול של זאבי וכדור עומק נפלא של מלאכי מוצא את אורי לומניץ שפורץ באגף שמאל ומוציא רוחב נפלא לדני טגנה שלא פגש בכדור והתוצאה נשארת בעינה 1-0 מחנה.
מכאן והלאה בנתה מחנה על מתפרצות ופרדסיה שיחקה מסודר עם הגבהות לרחבה בתקווה למצוא את סולימנובממןטגניה חלוציה המסוכנים.

יוחנן שמריהו(בכחול),עלה מהספסל וכבש לזכות מחנה את השער השני.(צילום:לירן דורף)
בדקה ה-65 מהומה רבתי בתוך רחבת מחנה יהודה כאשר אורן כהן מגנה הימני של מחנה יהודה פוגע ללא כדור בחלוצה של פרדסיה יאן סולימנוב דבר שנעלם מעיני השופט שהחליט להתעלם מהמקרה שבאותה עת החליט מאמנה של מחנה טל לוי לבצע חילוף על מנת להוציא את כהן העצבני שבדרכו החוצה החליט ליפול משום מה והשופט כבר לא יכל לספוג את ההצגה המבישה הזו, הוציא לכהן את הצהוב השני והאדום ומחנה יהודה נשארת ב10 שחקנים.
מכאן ואילך חצי מגרש היה להשכרה כאשר מחנה מתגוננת ופרדסיה תוקפת אך ללא הצלחה, החמצות מסמרות שיער של החלוצים סולימנוב את ממן גרמו לקבוצה לעצבים מיותרים וריבים בין השחקנים.
מאמנה של פרדסיה זיו ראובני הכניס לשדה המגרש את חננאל תיגאווה הקשר שהניע את המשחק ואת החלוצים שי ינון וחיליק רצאבי דבר שלא עזר לחדור את הגנת מחנה יהודה שעמדה יפה מאוד בלחץ המתמשך של פרדסיה.
בדקה ה 89 נסגר הסיפור עבור פרדסייה כאשר כדור ארוך של שוערה של מחנה רן אליאס מוצא את אבשלום דוד שפורץ ועובר את ויטמן בלמה של פרדסיה ומוציא כדור רוחב ספק נבדל ליוחנן שמריהו המחליף שכובש מקרוב וקובע 2-0 שנשמר עד הסיום.
בפרדסייה למרות ההפסד ניתן לציין לטובה את הבלם אבישי סעדה והקשר אורי לומניץ שהיו טובים מאוד ובמחנה יהודה ניתן לציין לטובה את הקשרים ניסן ספיר ומור זאבי ואת הבלם רן אלבגלי שהיה היום מעל כולם כאשר שמר מצויין את החלוצים המסוכנים של פרדסיה ונתן שקט לשוער מחנה רן אליאס שהיה גם הוא בין הבולטים.
פרדסיה: אושרי כחלון(5),אשד רהב(5),חיים ויטמן(4),יוסף אלקסלסי(4),אריק דוד(4),אבישי סעדה(6.5),תומר מלאכי(5.5),אורי לומניץ(6.5),דני טגניה(5),רועי ממן(4),יאן סולימנוב(6)
מחליפים: חננאל תיגאויה, שי ינון, חיליק רצאבי.
מחנה יהודה:רן אליאס(6),אורן כהן(4 הורחק),אלעד חגאי(5.5),רן אלבגלי(8),תובל גולדנברג(5.5),מור זאבי(6.5),ניסן ספיר(6.5),אופיר רוזנטל(5),רמי רוזוליו(5.5),עידו רצון(5),איגור אקרמן(5)
מחליפים: איתן פריינטה,יוחנן שמריהו,אבשלום דוד.
המשחק נערך בפרדסיה לעיני 100 צופים.
תגובות
+ הוסף תגובה