שינויים בחדרה

צחי טיאר עזב סופית את עירוני חדרה לאחר שפוטר בלילה ראשון.מספר מועמדים נמצאים על הפרק אך אם לא יהיו הפתעות ביום ראשון הקרוב יסכם בקבוצה שייע פייגנבוים שינסה להחזיר את חדרה למקום הראשון בטבלה.

מאמן קבוצת הבוגרים צחי טיאר סיים את תפקידו במועדון בצורה רשמית ביום ב' אחה"צ כשהגיע להיפרד מהשחקנים מי שיחליפו בינתיים וזאת עד שיימצא מועמד ראוי למשרה, הוא מנהל מחלקת הנוער גבי אוחנה שכבר היום אחה"צ העביר אימון ראשון לשחקני הקבוצה יחד עם מאמן הכושר יעקב וולתוך , וזאת אחרי שערך שיחה ראשונית עם קפטן הקבוצה – גל פיבך.

מנהלה המקצועי של הקבוצה איציק בן תורה אמר בשיחת טלפון מפלורידה אשר בארה"ב: " בעקבות זאת שבמהלך המשחקים האחרונים השיגה הקבוצה 3 נק' בלבד מ- 15 נק' אפשריות שהיו בקופה, קיימנו ישיבת הנהלה כאן במיאמי שבה נכח גם ראש העירייה ובתאום עם ייתר חברי ההנהלה השוהים בארץ,לאחר שכל חבר הביע את דעתו על ההתנהלות ועל הישגי הקבוצה בתקופה האחרונה קיבלנו החלטה פה אחד שצריך לבצע "זעזוע" בשורות הקבוצה , ולכן לאחר ששמעתי את דיעות חבריי החלטתי לקחת אחריות ולהפסיק את ההתקשרות עם צחי"

דובר המועדון חן קורקוס מסר כי: " צחי טיאר שימש כמאמן הקבוצה במהלך השנה האחרונה וזאת כשהגיע באמצע העונה שעברה ועד כמעט למחצית העונה הנוכחית,וכעת וזאת לאחר תקופה של חילוקי דעות מקצועיים, בין דרכו ולדרך התנהלות המועדון, ולאור הישגי הקבוצה בעת האחרונה החליטו הצדדים להיפרד.
באחד מאתרי האינטרנט המכובדים מאוד מיהרו ( וזאת עוד לפני שטיאר הגיע אפילו להיפרד מהשחקנים , כבר בשעה 10:30 בבוקר בידיעה שהוכנה כנראה מראש ) להעלות ידיעה שכביכול סיבת הפסקת ההתקשרות בין הצדדים היא הוראתו של כבוד ראש העירייה חיים אביטן השוהה כראש המשלחת החדרתית בפלורידה וכי הסיבה היא התנגדותו של צחי טיאר לאפשר את כניסתו של חבר מנהלת המועדון אלי אביטן לחדר ההלבשה של השחקנים- דבר שלא היה ולא נברא!

 

צחי טיאר,סיים את תפקידו בקבוצה.(צילום:לירן דורף)


אלי הוא חבר מנהלת המועדון אשר עושה רבות וככל יכולתו למען התנהלות המועדון אך לעולם לא נכנס לחדר ההלבשה של השחקנים ולא התערב בשום עניין מקצועי וכי זה, שהוא אחיו של ראש העיר היא סתם סיבה מיותרת ומעליבה לנסות ולהעיר הערות והאשמות שלא במקומן ואנו דוחים זאת בשאט נפש.
כמו כן לעניין ההאשמה כי ההחלטה הגיעה בהוראתו של ראש העירייה שהיא שוב איזושהי ספין תקשורתי לא אחראי ואפילו מעליב , ראש העירייה אומנם אוהד וותיק ותומך גדול של הקבוצה העירונית המייצגת מן הסתם את העיר בראשה הוא עומד, האם זה לא לגיטימי שיתעניין ויגלה אכפתיות?
אבל מכאן ועד ההאשמות שווא שהוא כביכול עומד מאחורי הפסקת ההתקשרות, היא עוד איזושהי המצאה מעליבה של מישהו שמיהר יותר מידי מבלי שבדק את הדברים לעומק. לכבוד ראש העירייה יש עיסוקים הרבה יותר חשובים בניהול ענייני העיר שהם הרבה יותר גדולים וחשובים מכדורגל - סיבת הפסקת ההתקשרות היא כמו שהזכרנו ותו לא.
בזמן עבודתו של טיאר במועדון הוא קיבל את כל הכלים בכדי להצליח, החל מתנאים מעולים, ציוד,מגרשי אימון מצוינים, לוחות זמנים המותאמים לדרישותיו, חדרי כושר לטובת השחקנים, ועוד,,ועוד,, תנאים של ליגת על , ואף קיבל את האמון מתחילת העונה הנוכחית בכדי לשמש כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער.
מאחר ולפי החלטה משותפת של כל חברי מנהלת המועדון ובשיתוף מלא של מי שנמצאים בארץ ומי ששוהים בחו"ל כי דרכו בעת האחרונה לא הצטלבה מבחינה מקצועית ואישית עם הדרך אותה מתווה הנהלת המועדון התקבלה ההחלטה להפסיק את ההתקשרות.
להנהלת המועדון מספר מועמדים לאמן את הקבוצה וכשבע"ה ישובו מספר חברי ההנהלה מחו"ל ארצה תתקבל ההחלטה הסופית על מי שימצא ראוי לאמן את הקבוצה, ועד אז יעשה זאת מנהל מחלקת הנוער, גבי אוחנה שכבר היום כאמור העביר את האימון הראשון ויעשה את כל ההכנות הדרושות עם הקבוצה למשחק הגביע הקרוב מול מכבי קביליו יפו.
הננו מאחלים לצחי טיאר הצלחה בהמשך דרכו ".

 




תגובות

+ הוסף תגובה
1
החרא מתחיל לצוף
(מני: 23:30 05-01-2010)
2
חבל
(אוהד יפו: 23:43 05-01-2010)
מאמן דוגמטי שקל לקרוא את שיטת המשחק שלו. המשחק בשישי היה בידיים שלנו כבר.
3
אוהדי חדרה כנסו
(טבריני: 23:59 05-01-2010)
אתם רואים אמרנו לכם שצחי בעיתי הוא לו מחזיק מעמד בשום קבוצה וברוב המיקרים הוא מיסתכסך עם שחקנים וחברי הנהלה שנה שעברה הוא פירק לנו בטבריה את הקבוצה במחזור ה4 שתצליחו ותעלו ליגה
4
איזה שטות...שייע כבר חתם לשנה וחצי
(אחד שיודע: 00:13 06-01-2010)
שייע פייגנבוים חתם לשנה וחצי בחדרה. בהצלחה לשייע ובהצלחה לטייר שהביא אותנו עד הלום! מאחלים לך את כל הטוב שבעולם.
5
כמו שצפו מראש חברנו אוהדי הגבעה הקבוצה מתרסקת גם מקצועית וגם כלכלית{כספי ציבור} ושייע יפרק אתה לגמרי אנשים יחזרו 20 שנה אחורה....
6
חדרתי מקורב
(טברייני צדק מהתחלה: 06:44 06-01-2010)
צחי תייר האיש והתעלומה - מבחינת כדורגל - מבין גדול כמעט מקצוען, מבחינת דרך ארץ , אדם שחבר לבזבז עליו מעט דיו של נייר, יורק על הבראר ממנה שותה, ועל אנשים שהם יד ימינו - בסוף הוא מתגלה, עכשיו גם בחדרה כולם התעוררו- מסתבר שהנתנייתים צדקו לגביו מהתחלה -
7
חדרתי שמשלם מיסים
("כבוד ראש העיר": 10:03 06-01-2010)
האם נגמרו כל הבעיות בעיר שאדוני נמצא בטורניר בחו"ל גם ככה המצב בעיריה לא מי יודע לא מספיק שכספי החינוך הולכים לקבוצה שקרויה על שם אחינו הוא גם עוזב הכל ומתפנה לטפל בצחי טיאר מה יהיה
8
לחיים ויהושוע
(אולגאי: 10:05 06-01-2010)
אולי מספיק עם הבדיחה שנקראת הפועל חדרה יהושוע היקר בוא לאולגה ביום שישי ותראה איך אתה עובר ישר למקום שבו אתה גר ואוהב עזוב אותך מהעסקנים הקטנים
9
חכו חכו
(הברדלס: 10:16 06-01-2010)
לכל השמחים לאיד, שייע מעלה את חדרה לעיני 3000 איש ביציעים, אוהדי אולגה,תמשיכו להיות עסוקים בליגה ג'. שייע המושיע!
10
צחי אוהבים אותך בחדרה
(צחי טיאר: 11:41 06-01-2010)
תמיד ניזכר אותך עם עולים השנה ליגה זה בזכותך מקווה שתגיע לרמה מעל ליגה א בעזרת השם אוהבים אותך בחדרה צחי
11
צחי אוהבים אותך לא נורא תצליח בכל מה דבר שתילך אליו אנחנו עולים בזכותך אוהבים אותך בחדרה יפו תבואו לחדרה היה מעניין בעזרת השם נעלה ליגה וגם גביע המדינה זה חלום נהנהנה יוסי אבוקסיס רציתי שתדע שאנחנ כמה שונאים אותך פה בחדרה
12
יפו בעזרת השם היה אוירה של ליגת העל
(חדרה אימפריה: 11:46 06-01-2010)
יפו בעזרת השם היה אוירה של ליגת העל אוהבים ומי שינצח ינצח בעזרת השם חדרה תנצח בהצלחה גם ליפו אחלה בני אדם אתם יפו
13
הגיע הזמן שתשלם על החתרנות שלך
14
יפו מחכים לכם בחדרה ולכל הטברינים
(שו שו שולאמית חדרה ללאומית: 23:25 06-01-2010)
אתם שהוא יחזור אליכם צחי אוהבים אותך בחדרה ויפו תבאו תקבלו 3-0 ולכו הביתה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?