חדשות הנמוכות

לקראת סיום מועד ההעברות בסוף החודש גועש השוק, בינתיים מתחת לפני השטח. כמה העברות משמעותיות כן בוצעו השבוע ועוד הרבה יבוצעו בשבועיים הקרובים. גם בית הדין המשמעתי עבד קשה וספק הפסדים טכניים למכבי כפר קנא, רמות מנשה ועירוני ברטעה. אתר דאבל פס עושה לכם קצת סדר

הפגרה החלקית השאירה אותנו ביום שישי רק עם משחקי ליגה א' וכמה השלמות בליגות ב-ג.
זה לא אומר ששוק ההעברות לא סער וגעש השבוע וצפוי לסגור ולגעוש גם בשבועות הקרובות, לפחות עד לסוף החודש אז יסתיים גם בליגות בגבוהות.

 

מי שספגה השבוע מכה קשה היא מכבי כפר קנא ששיתפה שלא כדין במשחק הליגה עם מכבי כפר קרע את תאמר באשה.
למי שלא זוכר, החוק החדש שהונהג העונה אומר כי שחקן אשר צובר צהוב חמישי מרצה את עונשו רק במשחק השני לאחר המשחק בו צבר את הצהוב החמישי ולא משנה מתי אותו משחק מתקיים. כלומר, במשחק שלאחרי המשחק בו צבר את הצהוב החמישי הוא יכול לשחק ושוב, לא משנה מתי הוא מתקיים.
באשה ספג את החמישי שלו במשחק עם אסי גלבוע בתחילת החודש ולכן הוא יכול היה לשחק במשחק הגביע מה שהיה אולם נגד כפר קרע אסור היה לשתפו ולכן קבוצתו הועמדה לדין משמעתי וספגה הפסד טכני ובנוסף קנס כבד של 1,000 ₪ והפחתת נקודות על תנאי. השחקן עצמו הורחק משני משחקים בפועל.
כתוצאה מכך עלתה כפר קרע חזרה למקום השלישי ואילו כפר קנא ירדה למקום התשיעי.
מכבי קרית מלאכי שתארח היום (יום שישי) את משחקה במגרש בפנימיית כנות אשר על הכביש בין אשדוד לגדרה הפכה באופן רשמי את המגרש לביתה עד לסיום העונה לאחר שסיכמה את הדברים עם הנהלת המקום.
ברוך סער, מאמן מכבי צור שלום הורחק משני משחקים לאחר שהורשע בהעלבת שופט המשחק עם הפועל עפולה. מאחר ומשחק אחד הוא כבר ריצה בשבוע שעבר, גם היום לא יעמוד על הקווים במשחק הבית עם מכבי כפר קרע. בנוסף נקנס סער ב-500 ₪.
בשל סיבה דומה זכתה גם הפועל עוספיא בניצחון טכני על רמות מנשה כשזו שיתפה את אורי גפן.
גפן שספג אדום שני העונה במשחק עם מגדל העמק היה צריך לנוח שני משחקים אך בפועל נח רק אחד. בנוסף נקנסה רמות מנשה ב-1,000 ₪ ואילו השחקן עצמו הורחק ל-2 משחקים נוספים מעבר לאחד אותו הוא אמור לרצות בעקבות האדום.
צפרירים חולון צירפה השבוע את ליעד ברקוביץ' מהכח ר"ג ואת רותם כבודי מהפועל ראשל"צ.

ניסים אדרי מונה שפוטר מכבי א.א. פאחם מונה למאמן בני טמרה.

 

ניסים אדרי,מונה למאמן בני טמרה.(צילום:אבירן אוחנה)


הפועל איכסל שעמדה לדין בשל שיתופו של עלי שדפנה המורחק עוד מהעונה שעברה זוכתה מהעבירה הנ"ל מכיוון שהשחקן רק נרשם בטופס אך לא שיחק. האשמה הומרה לרישום שלא כדין ובשל כך ספגה איכסל קנס של 1,500 ₪. השחקן עצמו נוקה מכל אשמה.

פרדי אסולין ואבי מור מחרימים באחרונה את אימוניה של מכבי שעריים על רקע מחלוקת כספית. הקבוצה כבר תרה אחר חלוץ ובלם במקומם.
עמוס גבריאל, יו"ר הפועל נהריה יראה את משחקי קבוצתו מהיציע עד לתחילת מרץ לאחר שהורשע בהתנהגות בלתי הולמת כשמחה לאחר המשחק בפני צוות השופטים על קיפוח, לטענתו במשחק הדרבי עם בית"ר נהריה. שחקן הקבוצה, יוסי אלגרבלי הורחק מ-4 משחקים לאחר שהורשע בהעלבת השופט.
הדיון בעניינו של המשחק בין מכבי אור עקיבא לבית"ר משהד שהופסק בשבוע שעבר נדחה לאחר שהשופט שהיה אמור להגיע ולהעיד, חלה בשפעת. הדיון יתקיים בשבוע הבא.
עירוני ברטעה הוענשה כצפוי בהפסד טכני ובקנס של 300 ₪ על אי הזמנת מגרש למשחק עם בית שאן/מסילות. ברטעה נותרה בשל כך במקום האחרון ואילו מסילות עלתה למקום ה-12.
מוחמד חטארי, חלוצה הצעיר של בני יהודה שהושאל למכבי הרצליה, עבר בהשאלת משנה למכבי כפר קרע וצפוי לפתוח היום נגד צור שלום.
בנוסף לשלומי בן חמו ולשוער, אסף מנדס צירפה מכבי טמרה את המגן, אריה גולוב מצור שלום.
מכבי אחי איכסל נקנסה ב-1,000 ₪ לאחר שהורשעה בהתנהגות בלתי הולמת של חברי ההנהלה במשחק עם הפועל ד.א. כרמל. חבר ההנהלה, ג'מיל זעתרה נקנס ב-1,000 ₪ נוספים ובהרחקה מ-4 משחקים.
אביעד זגורי ממ.ס. ב"ש הורחק ל-6 משחקים לאחר שהורשע בהעלבת שופט המשחק עם מעלה אדומים בשבוע שעבר.
אדריס עראר, חבל הנהלת הפועל ג'לג'וליה שהדיון בעניין הרחקתו במשחק עם הפועל אורנית התקיים אתמול הוענש בהרחקה למשחק אחד ונקנס ב-300 ₪. יו"ר הקבוצה, חילמי עודה, זוכה.
מיכה דמו, מאמן הפועל נווה גולן הורחק למשחק אחד בפועל לאחר שהורשע בהתנהגות בלתי הולמת במשחק עם מחניים ר"ג. עמיתו ממחניים, יאיר מזור הורחק ל-2 משחקים.
 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
מה עם הניצחון הטכני של נווה גולן ?
(יו"ר הבקרה: 13:09 15-01-2010)
מה עם הניצחון הטכני של נווה גולן על בית"ר עזרא , בית"ר עזרא שיתפה שחקן שלא כחוק בכרטיס השחקן של צדוק חממי , הפועל נווה גולן חייבת לזכות בניצחון טכני !
2
גם תומר שרמן השוער עבר מקריית אתא נדמה לי לטבריה
3
ל-2 כריס הנרקסיסט רוח תינתק אשק..
(סיסי השוטר: 21:49 16-01-2010)
4
!!!!!!!!!11
(העברתת הקיץץ בביתר עזרא: 19:57 25-01-2010)
שחקנה של צפרירים חולון שעלה אותה בשנה שעברה מליגה ב' לליגה א' חתם בביתר עזרא לאחר סכסכוך עם ההנהלה..!
5
יאיר מזור ממחניים לא הורחק בפועל
(שחקן מחניים ר"ג: 12:10 27-01-2010)
תתקנו את הכתבה (בסוף). יאיר מזור ממחניים ר"ג קיבל עונש של 2 משחקים ע"ת. ואת המאמן של נווה גולן הייתי מגרש מהארץ - בושה איך שהוא יתנהג. ו"בזכותו" אחד השחקנים שלהם פגע בבלם שלנו והוא נסע ישר לבי"ח לעשות תפרים בראש - אותו שחקו לא קיבל אפילו צהוב!!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?